REKORD W CZĘSTOCHOWSKIM SALONIE

W Częstochowie powstał 19. salon sieci Agata. W weekend otwarcia sklep meblowy odwiedziło ponad 27 tysięcy osób.

W Częstochowie został oficjalnie otwarty 19. salon meblowy sieci Agata. To największy w mieście sklep z tak szeroką ofertą mebli i akcesoriów wyposażenia wnętrz. Przez cały weekend otwarcia obowiązywały specjalne promocje i rabaty, a salon odwiedziło 27 500 osób, czyli prawie 12 % mieszkańców Częstochowy.

Dużą część mebli w nowym salonie wyeksponowano w formie aranżacji prezentujących różne style wnętrz. Dodatkowo w Częstochowie po raz pierwszy zostało zaprezentowane przykładowe wnętrze całego mieszkania.

W porównaniu do dotychczasowych inauguracji w innych miastach, w weekend otwarcia salon w Częstochowie odwiedziła rekordowa liczba klientów. Przez te pierwsze dni funkcjonowania sklepu dużym zainteresowaniem cieszyła się oferta mebli, które były dostępne w promocyjnych cenach. Cieszymy się, że kolekcje, które na początek rekomendowaliśmy naszym klientom, zostały tak pozytywnie przyjęte – powiedział Marek Gonsior, dyrektor ds. marketingu Agata S.A.

19. salon
Salon w Częstochowie jest 19. sklepem sieci Agata w Polsce i kolejnym, który tworzony był od podstaw w oparciu o nową identyfikację wizualną marki Agata. W ofercie salonu dostępne są meble tapicerowane, kolekcje mebli do pokoju dziennego, sypialni, jadalni, kuchni i pokoju dziecięcego. Ponadto w asortymencie jest szeroki wybór krzeseł, stołów i materacy. W salonie Agata znajduje się również szereg akcesoriów kuchennych, szkło oraz produkty dekoracyjne, oświetlenie, dywany i tekstylia.

0T5A3788.jpg

0T5A3528.jpg

0T5A3840.jpg

Bez tych mebli domówka się nie uda!

Moda na organizowanie spotkań towarzyskich w domu nigdy nie minie. Jeśli często zapraszacie do siebie rodzinę, znajomych i przyjaciół, wasz salon i kuchnia powinny być urządzone tak, by każdy czuł się w tych pomieszczeniach przyjemnie. Jak się za to zabrać? Oto kilka wskazówek, dzięki którym każda wasza domówka będzie udana.