3 CZERWCA OTWARCIE SALONU AGATA W CZĘSTOCHOWIE

Na 3 czerwca zostało zaplanowane oficjalne otwarcie salonu Agata w Częstochowie. Będzie to już 19. wielkopowierzchniowy sklep tej sieci w Polsce z kompleksową ofertą mebli i akcesoriów wyposażenia wnętrz. W pierwszy weekend funkcjonowania nowego salonu dla klientów przygotowano liczne promocje cenowe i atrakcje rodzinne.

W piątek 3 czerwca o godzinie 10:00 odbędzie się oficjalne otwarcie nowego salonu Agata w Częstochowie. Będzie to sklep z największą w mieście ofertą mebli i akcesoriów wyposażenia wnętrz. Salon powstał przy ul. Drogowców 39, powiększając znajdującą się w okolicy przestrzeń handlową.

W weekend otwarcia (3-5 czerwca) wszystkie produkty dostępne będą ze zniżką nawet do 20%. Dodatkowo będzie możliwość zakupu w systemie ratalnym do 20 rat 0%. Wiele produktów zostanie objętych specjalnymi rabatami np.

• narożnik KANON, cena regularna 1749 zł – w promocji 1199 zł
• meblościanka ARISTA, cena regularna 1199 zł – w promocji 899 zł
• narzuta IGA, cena regularna 39,90 zł – w promocji 19,99 zł

Szczegóły promocji na stronie www.agatameble.pl

Na wszystkich, którzy odwiedzą salon w pierwszych dniach po otwarciu, czeka też wiele rodzinnych atrakcji i konkursów z nagrodami.

Dla miłośników pięknych wnętrz
W ofercie salonu Agata w Częstochowie znajdą się kolekcje mebli do pokoju dziennego, sypialni, jadalni i kuchni, meble wypoczynkowe, szeroki wybór krzeseł, stołów i materacy. W części przeznaczonej na akcesoria do aranżacji wnętrz będą produkty dekoracyjne, oświetlenie, dywany i tekstylia oraz szereg dodatków kuchennych. W całej przestrzeni salonu zostaną umieszczone przykładowe aranżacje prezentujące poszczególne kolekcje mebli i różne style dekoracyjne. W sumie w ofercie salonu znajduje się ponad 20 000 mebli i artykułów wyposażenia wnętrz.

- Salony Agata to miejsca, w których chcemy pokazywać najnowsze trendy i zachęcać klientów do realizowania własnych pomysłów. W Częstochowie będziemy prezentowali najnowsze kolekcje mebli w formie różnych aranżacji. Zależy nam na tym, by przygotowana przez nas ekspozycja była dla klientów źródłem inspiracji do urządzania wnętrz modnie i komfortowo – powiedział Marek Gonsior, dyrektor ds. Marketingu Agata S.A.

Salon Agata w Częstochowie jest już 19. sklepem tej sieci w Polsce. Obszar inwestycji wynosi ponad 10 tys. m2. W salonie zatrudnienie znalazło około 100 osób, które przeszły szkolenia w innych sklepach tej sieci.

Cz_stochowa_salon_Agata.jpg

Arista_504x238.pdf