MAJ Z RABATAMI W SALONACH AGATA

MAJ Z RABATAMI W SALONACH AGATA

6 maja w salonach Agata ruszyła kampania promocyjna „40 rat 0%, 2 pierwsze raty gratis”, która umożliwia klientom zakup mebli w bardzo korzystnym systemie ratalnym.

Od 6 do 22 maja przy zakupie produktów z oferty salonów Agata klienci mają możliwość rozłożenia płatności nawet na 40 rat bez oprocentowania i dodatkowych kosztów. Promocja przewiduje także bardzo atrakcyjny system spłaty kredytu. Dwie pierwsze raty mogą zostać sfinansowane 5% rabatem, co przy maksymalnej liczbie rat oznacza możliwość otrzymania 2 pierwszych rat w prezencie.

W czasie trwania kampanii w salonach Agata wybrany asortyment będzie dostępny w bardzo atrakcyjnych cenach. Akcją promocyjną „Super Okazja” zostały objęte trzy produkty:

• Sofa LEDA (w kolorach: szary/biały i beżowy/brązowy), cena regularna: 1479 zł, w promocji: 960 zł
• Szafa STAR SRQSET01 (o wymiarach 210x215x61,2 cm w kolorze dąb śnieżny/dąb piaskowy), cena regularna: 1317 zł, w promocji: 800 zł
• Koc piknikowy (w wybranych wzorach), cena regularna 39,90 zł, w promocji: 19,99 zł

Promocja nie obejmuje towarów zamówionych lub zakupionych poza okresem promocji. Regulamin i szczegóły promocji dostępne są w salonach Agata oraz na www.agatameble.pl.

Salon_Agata_wewn_trz.jpg

sofa.png