WIELKIE OTWARCIE SALONU AGATA W LUBLINIE

Na 25 września zaplanowane zostało uroczyste otwarcie salonu Agata w Lublinie. Będzie to już 18. w Polsce sklep tej sieci z kompleksową ofertą mebli i akcesoriów wyposażenia wnętrz. Pierwszy weekend funkcjonowania nowego salonu to atrakcje rodzinne i liczne promocje cenowe.

W piątek, 25 września o godzinie 10:00 odbędzie się uroczyste otwarcie nowego salonu Agata w Lublinie. Będzie to sklep z największą w regionie ofertą mebli i akcesoriów wyposażenia wnętrz. Salon powstał przy skrzyżowaniu ulicy Jana Pawła II z Al. Kraśnicką, w przestrzeni należącej do nowego Parku Handlowego.

W weekend otwarcia (25-27 września) wszystkie produkty dostępne będą ze zniżką 15% lub w systemie ratalnym aż do 40 rat 0%. Dodatkowymi rabatami objętych zostanie ponad 100 różnych mebli i dodatków umieszczonych w gazetce promocyjnej:

W Lublinie i okolicach ruszyła już kampania reklamowa. Plakaty informujące o otwarciu prezentują konkretne promocje cenowe, które w pierwszy weekend będą obowiązywały w nowym salonie:

• Narożnik ASPEN, cena regularna 1599 zł, w weekend otwarcia cena 899 zł
• Meblościanka ARISTA, cena regularna 1199 zł, w weekend otwarcia cena 799 zł
• Narzuta IGA, cena regularna 39,90 zł, w weekend otwarcia cena 19,90 zł

Na wszystkich, którzy odwiedzą salon w pierwszych dniach po otwarciu, czeka też wiele rodzinnych atrakcji i konkursów z nagrodami. Pojawią się animatorzy dla dzieci i specjalne strefy zabaw dla najmłodszych. Dodatkowo pierwszych 50 klientów otrzyma upominki.

Dla klientów i pasjonatów

W ofercie salonu Agata w Lublinie znajdą się kolekcje mebli do pokoju dziennego, sypialni, jadalni i kuchni, meble wypoczynkowe, szeroki wybór krzeseł, stołów i materacy. W części przeznaczonej na akcesoria do aranżacji wnętrz będą produkty dekoracyjne, oświetlenie, dywany i tekstylia oraz szereg dodatków kuchennych. W całej przestrzeni salonu zostaną umieszczone przykładowe aranżacje prezentujące poszczególne kolekcje mebli i różne style. Dzięki temu klienci mogą czerpać inspiracje z gotowych rozwiązań.

- Salony Agata to miejsca, które mają inspirować, pokazywać najnowsze trendy i zachęcać klientów do realizowania własnych pomysłów. W Lublinie będziemy prezentowali najnowsze kolekcje mebli, ale także wystawy nawiązujące do designu oraz aranżacje, które są efektem naszej współpracy z najlepszymi stylistami wnętrz w Polsce – powiedziała Angelika Anusiewicz-Bochenek, zastępca dyrektora ds. marketingu w Agata S.A.

Kolejny salon pod nową marką

Nowy salon sieci Agata w Lublinie ma odświeżoną identyfikację wizualną. Zarówno szyld na budynku, jak i wnętrze posiadają nowe logo i dodatkowe elementy graficzne, które zostały wprowadzone po zmianie.

Salon Agata w Lublinie jest już 18. sklepem tej sieci w Polsce. Obszar inwestycji wynosi blisko 15 tys. m2, ekspozycja obejmuje ok. 11 tys. m2. W salonie zatrudnienie znalazło około 100 osób, które przeszły szkolenia i praktyki w innych sklepach tej sieci.

Godziny otwarcia salonu Agata w Lublinie:
Poniedziałek – sobota od 10:00 do 20:00
Niedziela: od 10:00 do 18:00

Dojazd komunikacją miejską
linie:  10, 12, 26, 45, 54, 85, 150, 151, 153.

LUBLIN_salon.jpg

grafika | 10 MB