SPEŁNIAMY MEBLOWEMARZENIA DZIECI

Salony meblowe Agata urządzą pokoje podopiecznych Fundacji Mam Marzenie.

Sieć salonów meblowych Agata w lipcu 2015 r. rozpoczęła współpracę z Fundacją Mam Marzenie. Firma pomoże w realizacji życzeń dzieci cierpiących na nieuleczalne choroby. Będzie to głównie dotyczyło aranżacji wnętrz i wyposażenia ich pokoi w potrzebne meble i ulubione akcesoria.

Pierwszym marzeniem do spełnienia było urządzenie pokoju 9-letniego Sebastiana z małej miejscowości pod Nowym Sączem. Chłopiec okazał się niezwykle precyzyjny, jeśli chodzi o wybór mebli. Upatrzył sobie młodzieżowy zestaw Play składający się z biurka, kontenerka, łóżka oraz dwóch komód i pary półek. Komplet dopełnił fotel komputerowy „Bolid”. Wszystkie meble utrzymane są w odcieniach grafitu i szarości, które kojarzą się z kolorystyką charakterystyczną dla motocykli – wielkiej pasji Sebastiana.

O Fundacji
Fundacja Mam Marzenie rozpoczęła swoją działalność w roku 2003 i już trzy lata później zasięg przeprowadzanych przez nią akcji objął całą Polskę. Misją fundacji niezmiennie pozostaje wnoszenie w życie swoich podopiecznych oraz ich rodziców odrobiny radości i nadziei. W wykonywaniu tego trudnego, lecz niezwykle satysfakcjonującego zdania pomaga współpraca podejmowana z firmami prywatnymi. Do ich grona dołączyła właśnie sieć salonów meblowych Agata.

SNC16768.JPG

SNC16767.JPG