OTWARCIE SALONU AGATA W BIAŁYMSTOKU

17. salon meblowy sieci Agata jest już gotowy. 24 lipca w Białymstoku odbędzie się uroczyste otwarcie, piknik rodzinny i wielkie promocje cenowe. To pierwszy salon z nowym logo.

W piątek 24 lipca o godzinie 10:00 odbędzie się uroczyste otwarcie nowego salonu meblowego sieci Agata w Białymstoku. Na klientów czekają gry i zabawy rodzinne, a także wyjątkowe promocje cenowe. Pierwszych 50 osób otrzyma też upominki.

W dniu otwarcia salonu wszystkie produkty dostępne będą ze zniżką 10% albo w systemie ratalnym aż do 40 rat 0%. Dodatkowymi rabatami objętych zostanie ponad 100 różnych mebli i akcesoriów wyposażenia wnętrz. Produkty będące w promocji z okazji otwarcia salonu w Białymstoku dostępne są na stronie www.agatameble.pl.

Dla klientów i pasjonatów

W ofercie salonu Agata znajdują się kolekcje mebli do pokoju dziennego, sypialni, jadalni i kuchni, meble wypoczynkowe, szeroki wybór krzeseł, stołów i materacy. W części przeznaczonej na akcesoria do aranżacji wnętrz znajdują się produkty dekoracyjne, oświetlenie, dywany i tekstylia oraz szereg dodatków kuchennych. W całej przestrzeni salonu ekspozycji towarzyszą przykładowe aranżacje prezentujące poszczególne kolekcje mebli i różne style. Dzięki temu klienci mogą czerpać inspiracje z gotowych rozwiązań.

- Salony Agata to miejsca, które mają inspirować, pokazywać najnowsze trendy i zachęcać klientów do realizowania własnych pomysłów. W Białymstoku będziemy prezentowali najnowsze kolekcje mebli, ale także wystawy nawiązujące do designu oraz aranżacje, które są efektem naszej współpracy z najlepszymi stylistami wnętrz w Polsce – powiedziała Angelika Anusiewicz - Bochenek, zastępca dyrektora ds. marketingu w Agata S.A.

Pierwszy w Polsce pod nową marką

Nowy salon sieci Agata w Białymstoku jako pierwszy w Polsce zyskał odświeżoną identyfikację wizualną. Zarówno szyld na budynku, jak i wnętrze posiadają nowe logo i dodatkowe elementy graficzne, które zostały wprowadzone po zmianie.

- W tej chwili jest to nasz wzorcowy salon, który jest ważnym punktem odniesienia dla całej sieci. Nowe logo jest tu obecne zarówno na zewnątrz jak i w przestrzeni ekspozycyjnej. Oznakowanie stref i informacja handlowa zostały przygotowane według standardu, który od kilku lat wdrażamy we wszystkich salonach - dodaje Angelika Anusiewicz - Bochenek.

Inwestycja została zrealizowana w dzielnicy Fasty w niespełna rok i jest największym tego typu obiektem w regionie. Salon Agata w Białymstoku jest już 17. sklepem tej sieci w Polsce. Obszar inwestycji wynosi blisko 14 tys. m2, zabudowa obejmuje ok. 7 tys. m2. Pozostała przestrzeń jest dedykowana na 212 miejsc parkingowych oraz aranżację zieleni. W salonie zatrudnienie znalazło 98 osób, które przeszły szkolenia i praktyki w innych salonach tej sieci. W tym roku otwarty zostanie jeszcze salon w Lublinie, który jest już w końcowej fazie budowy.

Salon_Agata_w_Bia_ymstoku_06.jpg

Salon_Agata_w_Bia_ymstoku.jpg