Idealne Walentynki w domu? To możliwe!

Komentarz Natalii Nowak, eksperta salonów Agata ds. aranżacji wnętrz

Aby uczcić Walentynki, nie musimy wychodzić do drogiej restauracji ani wymyślać kosztownych prezentów. Z powodzeniem możemy spędzić ten dzień z drugą połówką w zaciszu własnego domu, wprowadzając miłosny klimat dzięki odpowiedniej aranżacji przestrzeni. Z dniem zakochanych kojarzą się głównie dwa kolory: czerwony i różowy. Przede wszystkim – zdecyduj się na jeden! Ich połączenie nie jest niemożliwe, ale stosunkowo trudne. Jeśli jesteś pełna pasji, i namiętności zaprojektuj wystrój oddający Twój charakter poprzez wykorzystanie czerwonych elementów: poduszek, kocyków, świeczek czy ramek z Waszymi zdjęciami.

Natomiast jeśli bliższe Twojemu stylowi są pudrowe kolory i delikatne, romantyczne akcenty, postaw na róż, który idealnie skomponuje się z bielą i szarością. Aby wytworzyć odpowiedni klimat, zaopatrz się w świeczki, lampki cotton balls, latarenki oraz ramki z drewnianymi elementami wyciętymi w kształcie serca. W przestrzeni zaaranżowanej z pasją i pomysłem każda chwila, nie tylko ta, którą przeżyjecie 14 lutego, będzie wyjątkowa

Natalia Nowak, ekspert salonów Agata ds. aranżacji wnętrz

https://www.agatameble.pl/Fotel Inari
https://www.agatameble.pl/Fotel King
https://www.agatameble.pl/Narzuta Jungle
https://www.agatameble.pl/Koc Coral
https://www.agatameble.pl/Poszewka dekoracyjna
https://www.agatameble.plPoszewka dekoracyjna
https://www.agatameble.pl/Poszewka serce
https://www.agatameble.pl/Ramka biała
https://www.agatameble.pl/Świeca walec

Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 24 wielkopowierzchniowe salony zlokalizowane zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów i ekspertów.

Agata SA_Poszewka dekoracyjna 2.jpg

Agata SA_Poszewka dekoracyjna.JPG

Agata SA_Świeca.JPG

Agata SA_Poszewka serce.JPG

Agata SA_Narzuta Jungle.jpg

Agata SA_Ramka na 4 zdjęcia.jpg

Agata SA_Koc Coral.jpg

Agata SA_Fotel King.jpg

Agata SA_Fotel Inari.jpg

Agata SA_Idealne Walentynki w domu To możliwe!_02.02.18.docx

Agata SA_Walentynki (2).jpg

Agata SA_Walentynki (1).jpg

Agata SA_Walentynki (3).jpg

Czas na wiosenne porządki! 3 sposoby na bałagan w szafie

Masz mnóstwo zimowych ubrań w szafie? Chciałabyś wymienić garderobę na wiosenno-letnią, ale nie masz na nią miejsca? To odpowiedni moment na porządki! Natalia Nowak, ekspert aranżacji wnętrz salonów Agata zdradza 3 sposoby na bałagan w szafie.
Wiosenne śniadanie na balkonie. Sprawdź, jak stworzyć niepowtarzalny klimat!

Wiosenna aura sprzyja długim spacerom, rowerowym przejażdżkom i przebywaniu na świeżym powietrzu. Doskonałym pomysłem na rozpoczęcie ciepłego, majowego weekendu może okazać się pyszne śniadanie i aromatyczna kawa na balkonie. Sprawdź, czego potrzebujesz, aby stworzyć niepowtarzalny klimat na kilku metrach kwadratowych!
Sprawdź, jak urządzić kuchnię zgodnie z Twoim stylem

Lubisz gotować i spędzasz dużo czasu w kuchni? Chciałabyś, aby była ona urządzona zgodnie z Twoim stylem? Daj się zaskoczyć propozycjom od salonów Agata i sprawdź, jak łatwo dopasować przestrzeń do siebie.
Odmień swoje mieszkanie na wiosnę przy pomocy dodatków w Twoim stylu

Wiosną, gdy wszystko budzi się do życia, obudzić może się również Twoja kreatywność! Dzięki dodatkom dostępnym w salonach Agata sprawisz, że Twoje wnętrze odzwierciedli nie tylko wiosenną aurę, ale również Twój unikalny styl. Jak to zrobić? Sprawdź kilka wskazówek!

Trendy aranżacyjne, które wciąż są modne!

Każdy rok przynosi nowe pomysły i trendy nie tylko w modzie, ale również w aranżacji wnętrz. Rok 2017 był bardzo ciekawy pod kątem kolorów, wzorów i eksperymentów dekoracyjnych. Czy dużo się zmieni w najbliższych miesiącach? Sprawdźmy!