Idealne Walentynki w domu? To możliwe!

Komentarz Natalii Nowak, eksperta salonów Agata ds. aranżacji wnętrz

Aby uczcić Walentynki, nie musimy wychodzić do drogiej restauracji ani wymyślać kosztownych prezentów. Z powodzeniem możemy spędzić ten dzień z drugą połówką w zaciszu własnego domu, wprowadzając miłosny klimat dzięki odpowiedniej aranżacji przestrzeni. Z dniem zakochanych kojarzą się głównie dwa kolory: czerwony i różowy. Przede wszystkim – zdecyduj się na jeden! Ich połączenie nie jest niemożliwe, ale stosunkowo trudne. Jeśli jesteś pełna pasji, i namiętności zaprojektuj wystrój oddający Twój charakter poprzez wykorzystanie czerwonych elementów: poduszek, kocyków, świeczek czy ramek z Waszymi zdjęciami.

Natomiast jeśli bliższe Twojemu stylowi są pudrowe kolory i delikatne, romantyczne akcenty, postaw na róż, który idealnie skomponuje się z bielą i szarością. Aby wytworzyć odpowiedni klimat, zaopatrz się w świeczki, lampki cotton balls, latarenki oraz ramki z drewnianymi elementami wyciętymi w kształcie serca. W przestrzeni zaaranżowanej z pasją i pomysłem każda chwila, nie tylko ta, którą przeżyjecie 14 lutego, będzie wyjątkowa

Natalia Nowak, ekspert salonów Agata ds. aranżacji wnętrz

https://www.agatameble.pl/Fotel Inari
https://www.agatameble.pl/Fotel King
https://www.agatameble.pl/Narzuta Jungle
https://www.agatameble.pl/Koc Coral
https://www.agatameble.pl/Poszewka dekoracyjna
https://www.agatameble.plPoszewka dekoracyjna
https://www.agatameble.pl/Poszewka serce
https://www.agatameble.pl/Ramka biała
https://www.agatameble.pl/Świeca walec

Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 24 wielkopowierzchniowe salony zlokalizowane zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów i ekspertów.

Agata SA_Poszewka dekoracyjna 2.jpg

Agata SA_Poszewka dekoracyjna.JPG

Agata SA_Świeca.JPG

Agata SA_Poszewka serce.JPG

Agata SA_Narzuta Jungle.jpg

Agata SA_Ramka na 4 zdjęcia.jpg

Agata SA_Koc Coral.jpg

Agata SA_Fotel King.jpg

Agata SA_Fotel Inari.jpg

Agata SA_Idealne Walentynki w domu To możliwe!_02.02.18.docx

Agata SA_Walentynki (2).jpg

Agata SA_Walentynki (1).jpg

Agata SA_Walentynki (3).jpg

Czas na wiosenne porządki! 3 sposoby na bałagan w szafie

Masz mnóstwo zimowych ubrań w szafie? Chciałabyś wymienić garderobę na wiosenno-letnią, ale nie masz na nią miejsca? To odpowiedni moment na porządki! Natalia Nowak, ekspert aranżacji wnętrz salonów Agata zdradza 3 sposoby na bałagan w szafie.
Wiosenne śniadanie na balkonie. Sprawdź, jak stworzyć niepowtarzalny klimat!

Wiosenna aura sprzyja długim spacerom, rowerowym przejażdżkom i przebywaniu na świeżym powietrzu. Doskonałym pomysłem na rozpoczęcie ciepłego, majowego weekendu może okazać się pyszne śniadanie i aromatyczna kawa na balkonie. Sprawdź, czego potrzebujesz, aby stworzyć niepowtarzalny klimat na kilku metrach kwadratowych!
Sprawdź, jak urządzić kuchnię zgodnie z Twoim stylem

Lubisz gotować i spędzasz dużo czasu w kuchni? Chciałabyś, aby była ona urządzona zgodnie z Twoim stylem? Daj się zaskoczyć propozycjom od salonów Agata i sprawdź, jak łatwo dopasować przestrzeń do siebie.
Odmień swoje mieszkanie na wiosnę przy pomocy dodatków w Twoim stylu

Wiosną, gdy wszystko budzi się do życia, obudzić może się również Twoja kreatywność! Dzięki dodatkom dostępnym w salonach Agata sprawisz, że Twoje wnętrze odzwierciedli nie tylko wiosenną aurę, ale również Twój unikalny styl. Jak to zrobić? Sprawdź kilka wskazówek!