Idealne Walentynki w domu? To możliwe!

Komentarz Natalii Nowak, eksperta salonów Agata ds. aranżacji wnętrz

Aby uczcić Walentynki, nie musimy wychodzić do drogiej restauracji ani wymyślać kosztownych prezentów. Z powodzeniem możemy spędzić ten dzień z drugą połówką w zaciszu własnego domu, wprowadzając miłosny klimat dzięki odpowiedniej aranżacji przestrzeni. Z dniem zakochanych kojarzą się głównie dwa kolory: czerwony i różowy. Przede wszystkim – zdecyduj się na jeden! Ich połączenie nie jest niemożliwe, ale stosunkowo trudne. Jeśli jesteś pełna pasji, i namiętności zaprojektuj wystrój oddający Twój charakter poprzez wykorzystanie czerwonych elementów: poduszek, kocyków, świeczek czy ramek z Waszymi zdjęciami.

Natomiast jeśli bliższe Twojemu stylowi są pudrowe kolory i delikatne, romantyczne akcenty, postaw na róż, który idealnie skomponuje się z bielą i szarością. Aby wytworzyć odpowiedni klimat, zaopatrz się w świeczki, lampki cotton balls, latarenki oraz ramki z drewnianymi elementami wyciętymi w kształcie serca. W przestrzeni zaaranżowanej z pasją i pomysłem każda chwila, nie tylko ta, którą przeżyjecie 14 lutego, będzie wyjątkowa

Natalia Nowak, ekspert salonów Agata ds. aranżacji wnętrz

https://www.agatameble.pl/Fotel Inari
https://www.agatameble.pl/Fotel King
https://www.agatameble.pl/Narzuta Jungle
https://www.agatameble.pl/Koc Coral
https://www.agatameble.pl/Poszewka dekoracyjna
https://www.agatameble.plPoszewka dekoracyjna
https://www.agatameble.pl/Poszewka serce
https://www.agatameble.pl/Ramka biała
https://www.agatameble.pl/Świeca walec

Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 24 wielkopowierzchniowe salony zlokalizowane zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów i ekspertów.

Agata SA_Poszewka dekoracyjna 2.jpg

Agata SA_Poszewka dekoracyjna.JPG

Agata SA_Świeca.JPG

Agata SA_Poszewka serce.JPG

Agata SA_Narzuta Jungle.jpg

Agata SA_Ramka na 4 zdjęcia.jpg

Agata SA_Koc Coral.jpg

Agata SA_Fotel King.jpg

Agata SA_Fotel Inari.jpg

Agata SA_Idealne Walentynki w domu To możliwe!_02.02.18.docx

Agata SA_Walentynki (2).jpg

Agata SA_Walentynki (1).jpg

Agata SA_Walentynki (3).jpg

Prostota i nowoczesność – nadchodzi era wnętrz loftowych

Styl loftowy  to przede wszystkim surowe materiały i przestronne pomieszczenia. Wśród architektów wnętrz jest dobrze znany już od kilku lat, jednak w nadchodzącym sezonie będzie wiodącym trendem także w naszych domach. Polacy polubili cegłę, beton oraz metalowe dodatki i nie ulega wątpliwości, że era wnętrz loftowych zawita na stałe w naszych domach. Sprawdź, czy taka przestrzeń pasuje również do Ciebie.
4 wnętrzarskie sposoby na jesienną chandrę

Mimo, że jesień skutecznie zniechęca do wychodzenia na zewnątrz, w Twoim domu wcale nie musi panować ponura i przygnębiająca atmosfera. Idealnym sposobem na poprawę samopoczucia są zmiany w aranżacji wnętrza. Sprawdź, co zrobić, aby twoje cztery kąty były przytulne, przyjazne i barwne, a przede wszystkim skutecznie odstraszały jesienną chandrę.
Oświetlenie w domu. Jakie lampy wybrać, aby ocieplić wnętrze na jesień?

Piękne wnętrze to nie tylko starannie dobrane meble, oryginalne dodatki czy ściany w najmodniejszym kolorze. Aby te wszystkie elementy były ze sobą spójne i efektownie się prezentowały, ważny jest wybór odpowiedniego oświetlenia, które je wyeksponuje. Ekspert salonów Agata radzi, jakie oświetlenie sprawi, że Twoje wnętrze będzie przytulne i ciepłe tej jesieni.
Modne wnętrze na jesień, czyli dodatki, których nie może zabraknąć w Twoim domu!

Zmiana garderoby to nie wszystko, o czym powinnaś pamiętać, przygotowując się na nadchodzącą porę roku. Przearanżowanie wnętrza według obowiązujących trendów powinno znaleźć się na Twojej liście jesiennych zadań. Wyraziste, ciepłe i kolorowe barwy oraz zaskakujące wzory będą dominowały w nadchodzącym sezonie jesień/zima 2018.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.