AGATA MEBLE SZKOLI DLA BIAŁEGOSTOKU

Trwają szkolenia pracowników nowego salonu Agata Meble w Białymstoku. Otwarcie sklepu w wakacje.

98 osób znajdzie zatrudnienie w nowym salonie Agata Meble, którego otwarcie planowane jest w Białymstoku już za kilka tygodni. Większość pracowników przeszła już wstępne szkolenie i odbywa 1,5 miesięczne praktyki w salonach na terenie całej Polski. Dyrektorem salonu w Białymstoku będzie Magdalena Klimczuk..

Doświadczenie, które nowi pracownicy zdobywają w innych salonach pozwoli im dobrze poznać asortyment naszej sieci i procedury funkcjonujące w firmie. Chcemy, by w Białymstoku obsługa klienta od początku była na najwyższym poziomie - mówi Przemysław Gurban, Dyrektor Operacyjny Agata Meble.

Nowy salon powstaje w dzielnicy Fasty na przedmieściach Białegostoku i będzie już 17 sklepem sieci Agata Meble w Polsce. Obiekt jest już niemal gotowy. Obecnie trwają prace wykończeniowe. Otwarcie salonu planowane jest jeszcze w okresie wakacyjnym - na przełomie lipca i sierpnia 2015 r. Będzie to największy i jednocześnie najnowocześniejszy w regionie sklep z tak szeroką ofertą mebli i wyposażenia wnętrz. Obszar inwestycji wynosi blisko 14 tys. m2, zabudowa obejmie ok. 7 tys. m2. Pozostała przestrzeń będzie dedykowana na 212 miejsc parkingowych oraz aranżację zieleni.

Agata_Meble_Bia_ystok.jpg

PROMOCJA SZKOLNA W AGATA MEBLE