Karnawałowe metamorfozy w Twoim domu

Trwający karnawał to idealna okazja, aby zorganizować przyjęcie dla znajomych i przyjaciół. Zadbaj o wyjątkową oprawę spotkania i odmień swoje mieszkanie dzięki aranżacyjnym dodatkom, które wykreują znakomitą atmosferę!

Karnawałowym spotkaniom coraz częściej towarzyszy motyw przewodni. Może nim być konkretny kolor, styl ubioru lub na przykład tematyka filmowa. Poniżej znajdziesz kilka propozycji salonów Agata na to, jak uatrakcyjnić przestrzeń w domu przed imprezą, tak aby współgrała ona z Twoją wizją. Wybierz to, co najbardziej odpowiada Twojemu stylowi i zaskocz znajomych!

Postaw na błysk!

Eleganckie, błyszczące, srebrne lub złote dodatki do aranżacji to nieodzowny element większości przyjęć w stylu glamour. Jeśli jesteś jego zwolenniczką, Twoja impreza karnawałowa nie może się obejść bez kilku stylowych detali! Dzięki odrobinie blichtru i brokatu goście poczują się jak na hollywoodzkim przyjęciu!

Graj w kolory!

Karnawał to nie tylko eleganckie złoto, srebro czy brokat, ale również kolor! Czerwony, niebieski czy różowy? Który z nich lubisz najbardziej? Wybierz ten, który jest Ci najbliższy i zaszalej z dodatkami! Kolorowe poduszki, narzuty, świece, a do tego kubki dla gości w tym samym odcieniu i  efekt „wow” gotowy. Jeśli nie brakuje Ci odwagi, zawsze możesz postawić na dodatki w różnych kolorach.
Agata SA_Poduszka Malaga.jpgAgata SA_Kubek bistro.JPGAgata SA_Wazon Konisz.jpgAgata SA_Cotton balls różowe.jpg
Agata SA_Poszewka dekoracyjna 1.jpgAgata SA_Kubek czerwony.jpgAgata SA_Wazon Pantone.jpgAgata SA_Świeca walec.JPG
Agata SA_Poszewka dekoracyjna 2.jpgAgata SA_Kubek niebieski.jpgAgata SA_Wazon ceramiczny Dark Jade.jpgAgata SA_Cotton balls niebieskie.jpg

Baśń w Twoim domu

Jeśli zdecydujesz się na filmowy charakter swojego przyjęcia, warto wprowadzić do mieszkania konkretny klimat, na przykład rodem z baśni. Drewniane dodatki, roślinne motywy i ciepłe światło powinny wprowadzić nastrój znany ze słowiańskich opowieści. Koniecznie poproś gości, aby przebrali się zgodnie z tematem przewodnim, ponieważ tylko wtedy osiągniesz zamierzony efekt.
Agata SA_Kwiat sztuczny.jpgAgata SA_Świecznik dekoracyjny.jpgAgata SA_Wieniec dekoracyjny.jpgAgata SA_Poszewka dekoracyjna 5.jpgAgata SA_Sztuczny kwiat.JPG
Bez względu na to, który styl karnawałowej imprezy najbardziej przypadł Ci do gustu pamiętaj, że najważniejsza jest dobra zabawa i komfort Twoich gości, dlatego podchodź do wszystkiego z dystansem i uśmiechem.

https://www.agatameble.pl/Figurka Ananas
https://www.agatameble.pl/Lampion złoty
https://www.agatameble.pl/Świeca kula
https://www.agatameble.pl/Lampa Leta
https://www.agatameble.pl/Lustro złote
https://www.agatameble.pl/Poszewka dekoracyjna czerwona
https://www.agatameble.pl/Cotton Balls fioletowe
https://www.agatameble.pl/Cotton Balls niebieskie
https://www.agatameble.pl/Kubek niebieski
https://www.agatameble.pl/Kubek czerwony
https://www.agatameble.pl/Wazon Konisz
https://www.agatameble.pl/Sztuczny kwiat
https://www.agatameble.pl/Wieniec dekoracyjny

Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 24 wielkopowierzchniowe salony zlokalizowane zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów i ekspertów. Więcej o Agata S.A: www.agatameble.pl

Agata SA_Aranżacja.jpg

Agata SA_Poszewka dekoracyjna 1.jpg

Agata SA_Lampion Tealight.jpg

Agata SA_Karnawałowe metamorfozy w Twoim domu_22.01.18.docx

Prostota i nowoczesność – nadchodzi era wnętrz loftowych

Styl loftowy  to przede wszystkim surowe materiały i przestronne pomieszczenia. Wśród architektów wnętrz jest dobrze znany już od kilku lat, jednak w nadchodzącym sezonie będzie wiodącym trendem także w naszych domach. Polacy polubili cegłę, beton oraz metalowe dodatki i nie ulega wątpliwości, że era wnętrz loftowych zawita na stałe w naszych domach. Sprawdź, czy taka przestrzeń pasuje również do Ciebie.
4 wnętrzarskie sposoby na jesienną chandrę

Mimo, że jesień skutecznie zniechęca do wychodzenia na zewnątrz, w Twoim domu wcale nie musi panować ponura i przygnębiająca atmosfera. Idealnym sposobem na poprawę samopoczucia są zmiany w aranżacji wnętrza. Sprawdź, co zrobić, aby twoje cztery kąty były przytulne, przyjazne i barwne, a przede wszystkim skutecznie odstraszały jesienną chandrę.
Oświetlenie w domu. Jakie lampy wybrać, aby ocieplić wnętrze na jesień?

Piękne wnętrze to nie tylko starannie dobrane meble, oryginalne dodatki czy ściany w najmodniejszym kolorze. Aby te wszystkie elementy były ze sobą spójne i efektownie się prezentowały, ważny jest wybór odpowiedniego oświetlenia, które je wyeksponuje. Ekspert salonów Agata radzi, jakie oświetlenie sprawi, że Twoje wnętrze będzie przytulne i ciepłe tej jesieni.
Modne wnętrze na jesień, czyli dodatki, których nie może zabraknąć w Twoim domu!

Zmiana garderoby to nie wszystko, o czym powinnaś pamiętać, przygotowując się na nadchodzącą porę roku. Przearanżowanie wnętrza według obowiązujących trendów powinno znaleźć się na Twojej liście jesiennych zadań. Wyraziste, ciepłe i kolorowe barwy oraz zaskakujące wzory będą dominowały w nadchodzącym sezonie jesień/zima 2018.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.