Kilka pomysłów na drobne upominki na Dzień Babci i Dziadka

Przypadający na 21 stycznia Dzień Babci oraz na 22 stycznia Dzień Dziadka to idealny moment, aby obdarować te bliskie każdemu z nas osoby. Poniżej przedstawiamy kilka propozycji niedrogich upominków od salonów Agata, które ucieszą naszych drogich seniorów!

1. Dla wygody i odpoczynku

Jeśli Twoi dziadkowie lubią relaksować się w domowym zaciszu przed telewizorem lub z książką w ręku warto sprezentować im ciepły koc na zimowe, chłodne wieczory. Bez wątpienia ucieszy  ich też wygodna, a jednocześnie ozdobna poduszka. Dopasuj kolory tekstyliów do ich wnętrza lub wybierz oryginalne wzory, którymi ich zaskoczysz.
Agata SA_poszewka dekoracyjna.jpgAgata SA_poszewka dekoracyjna 2.JPGAgata SA_Koc polarowy.jpgAgata SA_poszewka dekoracyjna 3.jpgAgata SA_poszewka dekoracyjna Jungle.jpgAgata SA_Narzuta Jungle.jpg

2. Rodzinny dodatek do wnętrza

Jeśli do tej pory jeszcze tego nie zrobiłeś, w tym roku koniecznie sprezentuj dziadkom zdjęcie swoje i swojej rodziny w ozdobnej ramce. Ten drobny upominek bardzo często jest najlepszym pomysłem dla najbliższych, ponieważ można go łatwo spersonalizować i dostosować do okoliczności oraz charakteru obdarowywanej osoby. Wybierz odpowiednią ramkę, znajdź ładne zdjęcie i nie zapomnij o dedykacji!  Wielki efekt niewielkim kosztem gwarantowany.
Agata SA_Ramka na zdjęcia.jpgAgata SA_Ramki na zdjęcia.jpgAgata SA_Ramka na zdjęcia czarna.jpgAgata SA_Ramka na zdjęcia biała.jpg

3. Dla miłośników roślin

Jeśli Twoi dziadkowie lubią otaczać się zielenią, mają dużo kwiatów w domu lub ogrodzie i spędzają niemal każdą wolną chwilę na ich pielęgnacji, to spraw im kolorową doniczkę lub osłonkę o niestandardowym kształcie. Pamiętaj jedynie, aby dopasować ją do gustu ukochanych osób, aby bez problemu znalazły dla niej miejsce w swoich czterech kątach.
Agata SA_Donica ogrodowa.jpgAgata SA_Osłonka dekoracyjna biała.jpgAgata SA_Osłonka dekoracyjna metalowa.jpgAgata SA_Osłonka dekoracyjna.JPG

4. Praktyczny gadżet

Jeśli lubisz obdarowywać innych praktycznymi upominkami, również mamy na to pomysł! Lampka nocna do czytania, świeca zapachowa w ozdobnym opakowaniu, podpórka do książek czy funkcjonalny gadżet do kuchni powinny spełnić Twoje oczekiwania. Poniżej przedstawiamy kilka ciekawych propozycji od salonów Agata, które przypadną do gustu zarówno babci, jak
i dziadkowi.
Agata SA_Komplet 2 podpórek do książek.JPGAgata SA_Lampa stołowa.jpgAgata SA_Deska do serów z nożykiem.jpgAgata SA_Yankee.jpg
Prezenty i drobne podarunki z okazji Dnia Babci i Dziadka są miłym gestem, ale pamiętajmy, że najcenniejsze, co możemy zaoferować naszym bliskim, to nasz czas i troska przez cały rok.

https://www.agatameble.pl/Poszewka dekoracyjna
https://www.agatameble.pl/Poszewka buldog
https://www.agatameble.pl/Narzuta Jungle
https://www.agatameble.pl/Koc polarowy
https://www.agatameble.pl/Ramka na zdjęcie
https://www.agatameble.pl/Ramki na zdjęcia
https://www.agatameble.pl/Osłonka biała
https://www.agatameble.pl/Osłonka szara
https://www.agatameble.pl/Podpórki do książek
https://www.agatameble.pl/Deska do serów

Więcej pomysłów na: https://www.agatameble.pl/Pomysły na prezenty dla Babci i Dziadka

Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 24 wielkopowierzchniowe salony zlokalizowane zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów i ekspertów.

Agata SA_Kilka pomysłów na drobne upominki dla Babci i Dziadka_18.01.18.docx

Agata S.A..jpg

Agata SA_poszewka dekoracyjna 2.JPG

Agata SA_Ramka na zdjęcia.jpg

Agata SA_poszewka dekoracyjna 3.jpg

Agata SA_Narzuta Jungle.jpg

Agata SA_poszewka dekoracyjna.jpg

Agata SA_poszewka dekoracyjna Jungle.jpg

Agata SA_Deska do serów z nożykiem.jpg

Agata SA_Koc polarowy.jpg

Agata SA_Komplet 2 podpórek do książek.JPG

Agata SA_Lampa stołowa.jpg

Agata SA_Ramka na zdjęcia czarna.jpg

Agata SA_Yankee.jpg

Agata SA_Ramki na zdjęcia.jpg

Agata SA_Ramka na zdjęcia biała.jpg

Agata SA_Donica ogrodowa.jpg

Agata SA_Osłonka dekoracyjna metalowa.jpg

Agata SA_Osłonka dekoracyjna.JPG

Agata SA_Osłonka dekoracyjna biała.jpg

Karnawałowe metamorfozy w Twoim domu

Trwający karnawał to idealna okazja, aby zorganizować przyjęcie dla znajomych i przyjaciół. Zadbaj o wyjątkową oprawę spotkania i odmień swoje mieszkanie dzięki aranżacyjnym dodatkom, które wykreują znakomitą atmosferę!