Nie masz jeszcze świątecznych prezentów? Sprawdź kilka ciekawych pomysłów!

Święta tuż tuż, a Ty wciąż nie masz pomysłu na prezenty dla najbliższych? Nie martw się! Poniżej znajdziesz przewodnik last minute, czyli kilka zestawów dodatków do aranżacji wnętrz w różnych stylach, dla różnych osobowości. Sprawdź, czy znajdziesz coś dla bliskiej Ci osoby!

Do Wigilii pozostało kilka dni, a Ty wciąż myślisz, co kupić pod choinkę – spokojnie, weź kilka głębokich oddechów. Poniżej znajdziesz kilka bardzo praktycznych pomysłów na podarunek za niewielką kwotę, które powinny zadowolić Twoich bliskich. Zapakuj je w ozdobny papier, przewiąż wstążką i gotowe!

Zestaw 1: Klasyczny Scandi

Osoba, którą chcesz obdarować lubi prostotę, harmonię, wszechobecną biel i szarość we wnętrzu? Upominek dla niej nie powinien więc stanowić problemu. Pomyśl o kilku drobnych dodatkach do aranżacji czterech kątów utrzymanych w jednej kolorystyce.
Agata SA_Narzuta Jungle.jpgAgata SA_Figurka dekoracyjna.jpgAgata SA_Ramka Malmo.jpgAgata SA_Cotton Balls.jpg

Zestaw 2: Pakiet Glamour

Bliska Ci osoba lubi odrobinę elegancji? W jej wnętrzu panuje blask, przeważają mocne akcenty oraz stylowe meble? Prezent last minute powinien więc błyszczeć, tak jak reszta aranżacji! Kryształy, srebro czy złoto są mile widziane. Wybierz świeczkę, która wprowadzi do wnętrza odrobinę ciepłego światła, miękki koc na chłodne, zimowe wieczory i ozdobną poduszkę w stylu glamour.
Agata SA_Świeca pikowana.jpgAgata SA_Świecznik z kryształkami.jpgAgata SA_Koc Femes.jpgAgata SA_Poduszka dekoracyjna Glamour.jpg

Zestaw 3: Sprawdzona klasyka dla domatora

Twoja mama, siostra czy przyjaciółka jest zwolenniczką klasyki? W jej mieszkaniu królują drewno, ciepłe kolory i natura? Poniżej przedstawiamy prezentownik, który powinien spełnić wszystkie oczekiwania! Nie zapomnij o ładnym opakowaniu – przy tym zestawie doskonale sprawdzi się szary papier przewiązany sznureczkiem.
Agata SA_Koc polarowy.jpgAgata SA_Ramka Bergen.jpgAgata SA_Świecznik dekoracyjy.jpgAgata SA_Sztuczny kwiat w słoiku.JPG

Zestaw 4: Prezentownik artysty

Jeśli potrzebujesz prezentu dla kogoś, kto ma artystyczną duszę, postaw na niestandardowe upominki: niewielki obraz na ścianę, kolorowy kubek, wazon czy figurkę. Im bardziej oryginalny upominek – tym obdarowany artysta będzie bardziej zadowolony. Potrzebujesz jedynie odrobinę odwagi!
Agata SA_Obraz jeleń.jpgAgata SA_Kubek sowa.JPGAgata SA_Wazon.JPGAgata SA_Figurka dekoracyjna miś.JPG

https://www.agatameble.pl/Narzuta Jungle
https://www.agatameble.pl/Poduszka Glamour
https://www.agatameble.pl/Koc polarowy
https://www.agatameble.pl/Cotto Balls
https://www.agatameble.pl/Świecznik z kryształkami
https://www.agatameble.pl/Świecznik dekoracyjny
https://www.agatameble.pl/Obraz jeleń
https://www.agatameble.pl/Figurka dekoracyjna
https://www.agatameble.pl/Sztuczny kwiat w słoiku

Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 24 wielkopowierzchniowe salony zlokalizowane zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów i ekspertów.
Więcej o Agata S.A: www.agatameble.pl

Agata SA_Nie masz jeszcze świątecznych prezentów_materiał prasowy_19.12.17.docx

Agata SA_Świąteczna aranżacja (1).jpg

Agata SA_Kubek sowa.JPG

Agata SA_Świecznik z kryształkami.jpg

Agata SA_Figurka dekoracyjna miś.JPG

Agata SA_Cotton Balls.jpg

Agata SA_Ramka Bergen.jpg

Agata SA_Wazon.JPG

Agata SA_Koc Femes.jpg

Agata SA_Koc polarowy.jpg

Agata SA_Świeca pikowana.jpg

Agata SA_Ramka Malmo.jpg

Agata SA_Sztuczny kwiat w słoiku.JPG

Agata SA_Obraz jeleń.jpg

Agata SA_Świecznik dekoracyjy.jpg

Agata SA_Figurka dekoracyjna.jpg

Agata SA_Poduszka dekoracyjna Glamour.jpg

Agata SA_Narzuta Jungle.jpg

Modne wnętrze na jesień, czyli dodatki, których nie może zabraknąć w Twoim domu!

Zmiana garderoby to nie wszystko, o czym powinnaś pamiętać, przygotowując się na nadchodzącą porę roku. Przearanżowanie wnętrza według obowiązujących trendów powinno znaleźć się na Twojej liście jesiennych zadań. Wyraziste, ciepłe i kolorowe barwy oraz zaskakujące wzory będą dominowały w nadchodzącym sezonie jesień/zima 2018.
Zieleń angielska wchodzi na salony. Sprawdź, co przewidują eksperci

Chcesz wprowadzić elegancję i szyk do swojego mieszkania? Nic prostszego! W tym sezonie masz szansę podkreślić swoje wnętrze modnymi meblami i dodatkami w kolorze butelkowej zieleni. Dawniej kojarzony z ciężkim, angielskim wystrojem, obecnie stał się najbardziej pożądanym kolorem w aranżacji wnętrz. Ekspert salonów Agata podpowiada, jak wprowadzić tę szlachetną barwę do swoich czterech kątów.
Czas na wiosenne porządki! 3 sposoby na bałagan w szafie

Masz mnóstwo zimowych ubrań w szafie? Chciałabyś wymienić garderobę na wiosenno-letnią, ale nie masz na nią miejsca? To odpowiedni moment na porządki! Natalia Nowak, ekspert aranżacji wnętrz salonów Agata zdradza 3 sposoby na bałagan w szafie.
Wiosenne śniadanie na balkonie. Sprawdź, jak stworzyć niepowtarzalny klimat!

Wiosenna aura sprzyja długim spacerom, rowerowym przejażdżkom i przebywaniu na świeżym powietrzu. Doskonałym pomysłem na rozpoczęcie ciepłego, majowego weekendu może okazać się pyszne śniadanie i aromatyczna kawa na balkonie. Sprawdź, czego potrzebujesz, aby stworzyć niepowtarzalny klimat na kilku metrach kwadratowych!