Otwarcie Salonu Agata w Nowym Sączu za nami!

Aż 16 tysięcy osób odwiedziło salon Agata w Nowym Sączu podczas wielkiego otwarcia, które odbyło się w ostatni weekend, między 8 a 10 grudnia. Poza wyjątkową gazetką promocyjną, na odwiedzających czekało mnóstwo świątecznych atrakcji.

Salon Agata w Nowym Sączu, zlokalizowany przy ul. Jeremiego Wiśniowieckiego 138, był długo wyczekiwaną inwestycją firmy w tym regionie. O ogromnym zainteresowaniu najlepiej świadczyła duża frekwencja podczas otwarcia. Przez trzy dni wydarzenie zgromadziło bowiem aż 16 tysięcy odwiedzających.

Otwarcie nowego salonu jest dla nas zawsze dużym wydarzeniem. Cieszę się, że mieszkańcy Nowego Sącza i okolic odwiedzili nas tak licznie w miniony weekend i wspólnie mogliśmy spędzić ten czas w miłej, świątecznej atmosferze.

Przemysław Gurban, dyrektor operacyjny Salonów Agata

Z okazji otwarcia Klienci skorzystali z wyjątkowej oferty rabatowej i gazetki promocyjnej, dzięki której meble oraz akcesoria i dekoracje można było zakupić w promocyjnych cenach. Zakupom w nowym salonie towarzyszyła prawdziwie świąteczna atmosfera. Najmłodsi spotkali się ze Świętym Mikołajem – przy specjalnie zaaranżowanej strefie animacji można było wykonać sobie z nim pamiątkowe zdjęcie i od razu je wywołać. Bożonarodzeniowe upominki wręczały z kolei elfy. Dla Klientów przygotowano także konkursy wiedzy o marce Agata, które w niedzielę poprowadził gość specjalny – Irek Bieleninik.

Salon Agata w Nowym Sączu to 24. inwestycja sieci w Polsce oraz 2. w Małopolsce. Nowy sklep jest otwarty dla Klientów w godzinach od 10:00 do 20:00 od poniedziałku do soboty, a także od 10:00 do 19:00 w niedzielę. Na 12 tys. metrów kwadratowych powierzchni znalazła się szeroka oferta mebli i akcesoriów do wyposażenia pokoju dziennego, sypialni, pokoju dziecięcego, jadalni, czy kuchni. Różnorodny asortyment marki Agata zapewnia urządzanie wnętrz według wszystkich upodobań i stylów.

Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 24 wielkopowierzchniowe salony zlokalizowane zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów i ekspertów.

Agata SA_Salon w Nowym Sączu (7).jpg

Agata SA_Salon w Nowym Sączu (11).jpg

Agata SA_Salon w Nowym Sączu (2).jpg

Agata SA_Salon w Nowym Sączu (5).jpg

Agata SA_Salon w Nowym Sączu (4).jpg

Agata SA_Salon w Nowym Sączu (9).jpg

Agata SA_Salon w Nowym Sączu (12).jpg

Agata SA_Salon w Nowym Sączu (3).jpg

Agata SA_Salon w Nowym Sączu (6).jpg

Agata SA_Salon w Nowym Sączu (10).jpg

Agata SA_Salon w Nowym Sączu (8).jpg

Agata SA_Salon w Nowym Sączu (1).jpg

Komunikat prasowy_Otwarcie Salonu Agata w Nowym Sączu_11.12.2017.DOCX

Budowa nowego salonu Agata w Gorzowie Wielkopolskim nabiera tempa!

Jedna z wiodących sieci salonów meblowych kontynuuje budowę nowego salonu w Gorzowie Wielkopolskim. Aktualnie kończą się prace związane z wykonywaniem fundamentów żelbetowych i rozpoczyna się etap montażu słupków prefabrykowanych. Planowane otwarcie salonu nastąpi w drugiej połowie 2018 r.
Salon Agata w Rumi otwarty! Weekend pełny atrakcji za nami!

W miniony weekend na mieszkańców Rumi i okolic czekała moc atrakcji i niespodzianek z okazji otwarcia nowego Salonu Agata. Nie zabrakło konkursów, upominków dla odwiedzających, słodkości i przede wszystkim – wyjątkowych promocji przygotowanych specjalnie na te dni!
Aranżacyjna filozofia lagom – równowaga w domu

Popularną do niedawna duńską filozofię szczęścia hygge od pewnego czasu przysłania zupełnie nowa, szwedzka koncepcja – lagom. Zakłada ona przede wszystkim funkcjonowanie w równowadze i czerpanie radości z harmonii w życiu. Filozofia ta powinna być obecna w każdym aspekcie, również we wnętrzach. Jak urządzić cztery kąty w koncepcji lagom radzi Natalia Nowak, ekspert aranżacji wnętrz Agata S.A.
„No to ładnie!”, czyli salony Agata i Małgorzata Socha przeprowadzają metamorfozę wnętrz!

13 maja br. na antenie telewizji TVN miała miejsce emisja pierwszego odcinka reportażu pod tytułem „No to ładnie!”, który powstał z inicjatywy sieci Agata. Nowy cykl realizowany we współpracy z Małgorzatą Sochą i Dzień Dobry TVN to działania mające wzmocnić komunikację marketingową sieci wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce.

Świąteczne upominki do 20 złotych

Chcesz obdarować kogoś świątecznym upominkiem, ale nie dysponujesz dużym budżetem? Nic straconego! Sprawdź nasze pomysły na niedrogie prezenty dostępne w sieci Salonów Agata!