OŚWIADCZENIE

Uprzejmie informujemy, że w materacach i meblach dostarczanych do sieci Salonów Agata nie występują szkodliwe substancje o podwyższonym poziomie dichlorobenzenu.

Dzięki stałemu monitoringowi branży z odpowiednim wyprzedzeniem wiedzieliśmy o pojawieniu się na rynku europejskim komponentów do produkcji pianek tapicerskich o podwyższonym poziomie dichlorobenzenu. Niezwłocznie zwróciliśmy się do naszych dostawców z pytaniem dot. materiałów stosowanych do produkcji zamawianych przez nas mebli i otrzymaliśmy jednoznaczne zapewnienie, że produkty, które trafiły do naszych salonów są wolne od tego problemu.

Domowe biuro dzięki nowej ofercie promocyjnej Salonów Agata

Na zdalną pracę z domu decyduje się coraz więcej osób. Warto zadbać o odpowiednią przestrzeń, która będzie sprzyjała pracy i potrzebie skupienia. Dzięki nowej ofercie promocyjnej Salonów Agata możesz wyposażyć swoje domowe biuro w atrakcyjnym systemie ratalnym 60 rat 0%, a dwie pierwsze raty otrzymasz gratis.
Wakacyjne leniuchowanie dzięki nowej ofercie promocyjnej salonów Agata

Po pracowitym, pełnym obowiązków dniu każdemu należy się odrobina lenistwa. Przecież nie ma nic lepszego jak odpoczynek we własnym domu, na wygodnym łóżku czy sofie z pucharkiem lodów w ręku na ochłodę i orzeźwienie w upalne dni. Sieć salonów Agata przygotowała wielkie, wakacyjne, wietrzenie magazynów i rabaty od 10% do 30% na wszystkie produkty, aby każdy mógł znaleźć coś dla siebie w sam raz na letni relaks.
Salony Agata z Małgorzatą Sochą – po raz trzeci. Właśnie startuje nowa kampania promocyjna.

Sieć salonów Agata w kolejnej odsłonie kampanii telewizyjnej z udziałem aktorki Małgorzaty Sochy. Seria spotów wspiera działania wizerunkowe Agata S. A. oraz majową ofertę promocyjną dostępną w punktach sprzedaży detalicznej i e-commerce.
Agata S.A. laureatem Retailers’ Awards 2017!

Podczas tegorocznego SCF 2017 Retailers’ Awards, Agata S.A. – sieć wielkopowierzchniowych salonów wyposażenia wnętrz – została wyróżniona w kategorii Retail Store Design.

Urządzanie jadalni: podstawowe wskazówki

Kuchnia to dla wielu osób serce każdego domu. Niemniej ważną funkcję pełni również jadalnia, w której spotykają się wszyscy domownicy, aby wspólnie spędzać czas podczas posiłków. Sprawdź, na co zdaniem ekspertów Salonów Agata warto zwracać uwagę  planując tę część mieszkania czy domu.