OŚWIADCZENIE

Uprzejmie informujemy, że w materacach i meblach dostarczanych do sieci Salonów Agata nie występują szkodliwe substancje o podwyższonym poziomie dichlorobenzenu.

Dzięki stałemu monitoringowi branży z odpowiednim wyprzedzeniem wiedzieliśmy o pojawieniu się na rynku europejskim komponentów do produkcji pianek tapicerskich o podwyższonym poziomie dichlorobenzenu. Niezwłocznie zwróciliśmy się do naszych dostawców z pytaniem dot. materiałów stosowanych do produkcji zamawianych przez nas mebli i otrzymaliśmy jednoznaczne zapewnienie, że produkty, które trafiły do naszych salonów są wolne od tego problemu.

Salon Agata w Gorzowie Wielkopolskim otwarty!

Wyjątkowe rabaty, gazetka promocyjna i upominki dla gości to tylko niektóre z atrakcji, które czekały na klientów podczas wielkiego otwarcia salonu Agata w Gorzowie Wielkopolskim. W weekend salon Agata odwiedziło ponad 30 tys. osób. Od piątku mieszkańcy województwa lubuskiego mają dostęp do ogromnej oferty mebli i artykułów wyposażenia wnętrz od polskich i zagranicznych producentów.
Moda i aranżacja wnętrz – czy istnieje wspólny trend?

Każdy sezon przynosi zaskakujące nowości, które goszczą w naszych domach i szafach – jedne skradają nasze serca na dłużej, z innych rezygnujemy już po krótkim czasie. Trendy obserwujemy wszędzie, ale czy zastanawia nas to, jak one powstają i czy pomiędzy poszczególnymi branżami istnieje nić styku? Poprzez to, jak się ubieramy, wyrażamy siebie. Czy ta sama reguła dotyczy również tego, jak mieszkamy? Planowane działania salonów Agata z topowym duetem modowym Bizuu mają na celu pokazanie, jak bardzo te dwa światy wzajemnie się uzupełniają.
3 pomysły na prezentacje zdjęć z wakacji – sprawdź jak zachować wspomnienia lata

Początek września zwiastuje kończący się okres beztroski i braku obowiązków, a towarzyszy mu tęsknota za wakacyjnymi dniami pełnymi słońca. Aby móc zatrzymać te wspomnienia i przez cały rok cieszyć się minionymi chwilami, stwórz za sprawą fotografii magiczny klimat w swoim wnętrzu. Poniżej znajdziesz kilka wskazówek, jak dopasować zdjęcia do pomieszczeń, tak aby zdobiły Twoje mieszkanie przez cały rok.
Urządzamy pokój dla ucznia- 5 praktycznych wskazówek

Funkcjonalność i estetyka to cechy, które powinny dominować w pokoju każdego dziecka. Organizacja przestrzeni do komfortowej nauki, odpoczynku i zabawy, jest nie lada wyzwaniem dla rodziców. Jak pogodzić preferencje dziecka z oczekiwaniami opiekunów? Poniżej znajdziecie kilka wskazówek od eksperta salonów Agata, dzięki którym urządzicie idealny pokój dla swoich pociech.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.