Salon Agata w Rumi otwarty! Weekend pełny atrakcji za nami!

W miniony weekend na mieszkańców Rumi i okolic czekała moc atrakcji i niespodzianek z okazji otwarcia nowego Salonu Agata. Nie zabrakło konkursów, upominków dla odwiedzających, słodkości i przede wszystkim – wyjątkowych promocji przygotowanych specjalnie na te dni!

Wyjątkowa gazetka promocyjna

Na wielkie otwarcie Salonu Agata została przygotowana dedykowana gazetka promocyjna, w której można było znaleźć atrakcyjne promocje skierowane do odwiedzających nowy Salon w Rumi. Bardzo szeroki wybór kolekcji mebli, narożników i kanap sprawił, że każdy mógł znaleźć coś dla siebie, na dodatek w super promocji: rabaty do 30% na wszystko lub 30 rat 0%! Dla tych, którzy nie planują dużych rewolucji w aranżacji wnętrz, ale chcą nadać im unikalny, świeży charakter, przygotowano specjalną ofertę dodatków takich jak koce, ramki na zdjęcia czy łańcuchy świetlne. Zadowoleni będą również miłośnicy kuchennych zmagań – w obniżonej cenie mogli znaleźć wiele akcesoriów niezbędnych w każdym domu.

Atrakcje dla najmłodszych i nie tylko

Specjalnie z myślą o najmłodszych odwiedzających Salon Agata w weekend otwarcia, powstał dedykowany kącik zabaw. Uśmiechnięty klaun zapewnił dzieciom zajęcia plastyczne, ale z pewnością największą atrakcją było to, co sprawia zawsze najwięcej radości, czyli malowanie buziek. Podczas gdy dzieci były zajęte malowaniem i upodabnianiem się do ulubionych zwierzątek czy bohaterów, rodzice mieli wiele okazji do wygrania atrakcyjnych gadżetów. Przez cały weekend zwiedzającym towarzyszył konferansjer, który przeprowadzał konkursy polegające na odpowiedzi na proste pytania. O słodkie wspomnienia gości zadbały hostessy krążące między alejkami z cukierkami i balonikami dla najmłodszych.  Od teraz wszyscy mieszkańcy Rumi i okolic mogą inspirować się aranżacjami Salonów Agata i wprowadzać powiew świeżości do własnych wnętrz.

O Agata S.A.:
Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 24 wielkopowierzchniowe salony zlokalizowane zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata SA poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów i ekspertów. Więcej o Agata S.A.: www.agatameble.pl

Agata SA_Otwarcie Salonu Agata w Rumi_16.10.17.docx

Agata SA_Salon Agata w Rumi.jpg

Budowa nowego salonu Agata w Gorzowie Wielkopolskim nabiera tempa!

Jedna z wiodących sieci salonów meblowych kontynuuje budowę nowego salonu w Gorzowie Wielkopolskim. Aktualnie kończą się prace związane z wykonywaniem fundamentów żelbetowych i rozpoczyna się etap montażu słupków prefabrykowanych. Planowane otwarcie salonu nastąpi w drugiej połowie 2018 r.
Otwarcie Salonu Agata w Nowym Sączu za nami!

Aż 16 tysięcy osób odwiedziło salon Agata w Nowym Sączu podczas wielkiego otwarcia, które odbyło się w ostatni weekend, między 8 a 10 grudnia. Poza wyjątkową gazetką promocyjną, na odwiedzających czekało mnóstwo świątecznych atrakcji.
Aranżacyjna filozofia lagom – równowaga w domu

Popularną do niedawna duńską filozofię szczęścia hygge od pewnego czasu przysłania zupełnie nowa, szwedzka koncepcja – lagom. Zakłada ona przede wszystkim funkcjonowanie w równowadze i czerpanie radości z harmonii w życiu. Filozofia ta powinna być obecna w każdym aspekcie, również we wnętrzach. Jak urządzić cztery kąty w koncepcji lagom radzi Natalia Nowak, ekspert aranżacji wnętrz Agata S.A.
„No to ładnie!”, czyli salony Agata i Małgorzata Socha przeprowadzają metamorfozę wnętrz!

13 maja br. na antenie telewizji TVN miała miejsce emisja pierwszego odcinka reportażu pod tytułem „No to ładnie!”, który powstał z inicjatywy sieci Agata. Nowy cykl realizowany we współpracy z Małgorzatą Sochą i Dzień Dobry TVN to działania mające wzmocnić komunikację marketingową sieci wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce.