Domowe biuro dzięki nowej ofercie promocyjnej Salonów Agata

Na zdalną pracę z domu decyduje się coraz więcej osób. Warto zadbać o odpowiednią przestrzeń, która będzie sprzyjała pracy i potrzebie skupienia. Dzięki nowej ofercie promocyjnej Salonów Agata możesz wyposażyć swoje domowe biuro w atrakcyjnym systemie ratalnym 60 rat 0%, a dwie pierwsze raty otrzymasz gratis.

Biurko to podstawa

Jeśli mieszkanie jest wystarczająco duże, warto zaaranżować gabinet w oddzielnym pomieszczeniu. Kluczowy jest odpowiedni dobór biurka. Jeśli chcesz, aby Twoje domowe biuro było bardziej oficjalne, wybierz drewniane  lub przypominające drewno, np. Rene z oferty Salonów Agata. Nie zajmie dużo miejsca, a przez to, że posiada cztery szuflady, w tym jedną zamykaną na klucz jest bardzo praktyczne. Biurko Libelle powinno spełnić oczekiwania osób ceniących sobie nowoczesny styl we wnętrzach. Stylistyka łącząca dwa kolory: szary i biały jest na tyle uniwersalna, że bez problemu dobierzesz do niego pasujące dodatki. Jeśli natomiast Twój pokój przeznaczony na domowe biuro jest ciemny, warto go rozświetlić jasnymi meblami. Tu doskonale sprawdzi się biurko Network w kolorze dąb sonoma z czterema białymi szufladami. Taki mebel skutecznie ociepli wnętrze. Od 13 do 30 lipca 2017 wszystkie trzy modele znajdziesz w atrakcyjniej cenie zamiast 299 zł za każde z nich zapłacisz 180 zł, a w  systemie ratalnym 60 rat 0% miesięczna rata wyniesie jedyne 3 zł.
Agata SA_Rene.jpgAgata SA_Libelle.jpgAgata SA_Network.jpg
Pamiętaj o tym, że po ciężkim i pracowitym dniu, nawet jeśli pracujesz w domu, potrzebna jest chwila odpoczynku. Zadbaj o to, aby bez względu na jego długość – był on odprężający i relaksujący. Narożnik Toledo, który od 13 do 30 lipca 2017 zamiast 2299 zł kosztuje jedynie 1440 zł będzie idealny dla osób, które cenią sobie wysoki komfort. Dzięki kształtowi narożnika możesz bez problemu położyć się i uciąć krótką drzemkę lub pracować dalej na przykład w pozycji leżącej, w czym dodatkowo pomóc może funkcja spania z mechanizmem ułatwiającym rozkładanie. Idealnie sprawdzi się również jako element wystroju domowego biura stanowiąc bardzo wygodne miejsce zarówno dla gości jak i do pracy.
Agata SA_Toledo.jpg
Promocja dostępna 13-30 lipca w Salonach Agata S.A. oraz w sklepach on-line. Regulamin oraz szczegóły promocji dostępne w salonach oraz na stronie www.agatameble.pl.

Więcej o promocji: https://www.agatameble.pl/60-rat-0%
https://www.agatameble.pl/Narożnik Toledo

Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 21 wielkopowierzchniowych salonów zlokalizowanych zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów i ekspertów.

Agata SA_Toledo.jpg

Domowe biuro w Twoim domu dzięki nowej ofercie promocyjnej _materiał prasowy_17.07.2017.docx

Agata SA_Network.jpg

Agata SA_Libelle.jpg

Agata SA_Rene.jpg

Wakacyjne leniuchowanie dzięki nowej ofercie promocyjnej salonów Agata

Po pracowitym, pełnym obowiązków dniu każdemu należy się odrobina lenistwa. Przecież nie ma nic lepszego jak odpoczynek we własnym domu, na wygodnym łóżku czy sofie z pucharkiem lodów w ręku na ochłodę i orzeźwienie w upalne dni. Sieć salonów Agata przygotowała wielkie, wakacyjne, wietrzenie magazynów i rabaty od 10% do 30% na wszystkie produkty, aby każdy mógł znaleźć coś dla siebie w sam raz na letni relaks.
Salony Agata z Małgorzatą Sochą – po raz trzeci. Właśnie startuje nowa kampania promocyjna.

Sieć salonów Agata w kolejnej odsłonie kampanii telewizyjnej z udziałem aktorki Małgorzaty Sochy. Seria spotów wspiera działania wizerunkowe Agata S. A. oraz majową ofertę promocyjną dostępną w punktach sprzedaży detalicznej i e-commerce.
Agata S.A. laureatem Retailers’ Awards 2017!

Podczas tegorocznego SCF 2017 Retailers’ Awards, Agata S.A. – sieć wielkopowierzchniowych salonów wyposażenia wnętrz – została wyróżniona w kategorii Retail Store Design.
Kolejna odsłona kampanii promocyjnej salonów Agata z udziałem Małgorzaty Sochy

Od 20 kwietnia br. ruszyła nowa odsłona kampanii salonów Agata - jednego z największych dystrybutorów mebli i artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce. Firma konsekwentnie wzmacnia swój wizerunek i inspiruje nową, wyrazistą komunikacją marketingową. Drugi etap kampanii, z udziałem aktorki Małgorzaty Sochy, wspierający również specjalną ofertę promocyjną, obejmuje spoty telewizyjne, internet i radio.

Kuchnia w 4 stylach – wybierz swój ulubiony!

Kuchnia to jedno z najważniejszych miejsc w domu. To tutaj spotykamy się z rodziną na poranną kawę, wieczorne pogawędki i wspólne posiłki. Jej aranżacja powinna odzwierciedlać nasz styl i tworzyć spójną całość z wystrojem całego mieszkania. O czym należy pamiętać urządzając kuchnię w konkretnym stylu radzi Rafał Rogozik, architekt wnętrz Agata S.A.