Domowe biuro dzięki nowej ofercie promocyjnej Salonów Agata

Na zdalną pracę z domu decyduje się coraz więcej osób. Warto zadbać o odpowiednią przestrzeń, która będzie sprzyjała pracy i potrzebie skupienia. Dzięki nowej ofercie promocyjnej Salonów Agata możesz wyposażyć swoje domowe biuro w atrakcyjnym systemie ratalnym 60 rat 0%, a dwie pierwsze raty otrzymasz gratis.

Biurko to podstawa

Jeśli mieszkanie jest wystarczająco duże, warto zaaranżować gabinet w oddzielnym pomieszczeniu. Kluczowy jest odpowiedni dobór biurka. Jeśli chcesz, aby Twoje domowe biuro było bardziej oficjalne, wybierz drewniane  lub przypominające drewno, np. Rene z oferty Salonów Agata. Nie zajmie dużo miejsca, a przez to, że posiada cztery szuflady, w tym jedną zamykaną na klucz jest bardzo praktyczne. Biurko Libelle powinno spełnić oczekiwania osób ceniących sobie nowoczesny styl we wnętrzach. Stylistyka łącząca dwa kolory: szary i biały jest na tyle uniwersalna, że bez problemu dobierzesz do niego pasujące dodatki. Jeśli natomiast Twój pokój przeznaczony na domowe biuro jest ciemny, warto go rozświetlić jasnymi meblami. Tu doskonale sprawdzi się biurko Network w kolorze dąb sonoma z czterema białymi szufladami. Taki mebel skutecznie ociepli wnętrze. Od 13 do 30 lipca 2017 wszystkie trzy modele znajdziesz w atrakcyjniej cenie zamiast 299 zł za każde z nich zapłacisz 180 zł, a w  systemie ratalnym 60 rat 0% miesięczna rata wyniesie jedyne 3 zł.
Agata SA_Rene.jpgAgata SA_Libelle.jpgAgata SA_Network.jpg
Pamiętaj o tym, że po ciężkim i pracowitym dniu, nawet jeśli pracujesz w domu, potrzebna jest chwila odpoczynku. Zadbaj o to, aby bez względu na jego długość – był on odprężający i relaksujący. Narożnik Toledo, który od 13 do 30 lipca 2017 zamiast 2299 zł kosztuje jedynie 1440 zł będzie idealny dla osób, które cenią sobie wysoki komfort. Dzięki kształtowi narożnika możesz bez problemu położyć się i uciąć krótką drzemkę lub pracować dalej na przykład w pozycji leżącej, w czym dodatkowo pomóc może funkcja spania z mechanizmem ułatwiającym rozkładanie. Idealnie sprawdzi się również jako element wystroju domowego biura stanowiąc bardzo wygodne miejsce zarówno dla gości jak i do pracy.
Agata SA_Toledo.jpg
Promocja dostępna 13-30 lipca w Salonach Agata S.A. oraz w sklepach on-line. Regulamin oraz szczegóły promocji dostępne w salonach oraz na stronie www.agatameble.pl.

Więcej o promocji: https://www.agatameble.pl/60-rat-0%
https://www.agatameble.pl/Narożnik Toledo

Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 21 wielkopowierzchniowych salonów zlokalizowanych zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów i ekspertów.

Agata SA_Toledo.jpg

Domowe biuro w Twoim domu dzięki nowej ofercie promocyjnej _materiał prasowy_17.07.2017.docx

Agata SA_Network.jpg

Agata SA_Libelle.jpg

Agata SA_Rene.jpg

Nie idziemy za modą? Polacy stawiają na wygodę i funkcjonalne wnętrza!

Wiele osób decyduje się na aranżację czterech kątów w bardzo modnym stylu klasycznym lub zupełnie innym, lecz równie popularnym – stylu nowoczesnym. Okazuje się jednak, że to nie moda jest kluczowym kryterium, którym kierujemy się kupując meble i dodatki. Co jest dla nas zatem najważniejsze?
Czy Twoje wnętrze pasuje do Twojego stylu ubierania się? Sprawdź!

Lubisz delikatne koronki oraz jasne, pastelowe barwy? A może nie wyobrażasz sobie życia bez poprzecieranych jeansów i białego topu? Jak wynika z badania „Jaka szafa, taki dom”, Twoje preferencje w zakresie stroju mogą zdradzić wiele o tym, jak mieszkasz!
Już nie skandynawski! Polacy stawiają na inne style wnętrz

Przez lata byliśmy zakochani w stylu skandynawskim, który charakteryzuje się jasną gamą kolorystyczną i prostymi, funkcjonalnymi rozwiązaniami. Wyniki najnowszego badania przeprowadzonego przez salony Agata wskazują, że trendy i gust Polaków znacząco się zmieniły. Jaki styl wnętrzarski jest teraz najpopularniejszy?
Wielkanocne aranżacje stołu na każdą kieszeń

Rodzinne śniadanie wielkanocne to chwila, na którą każdego roku czeka wielu z nas. Podpowiadamy, jak niewielkim kosztem sprawić, aby nasze świąteczne stoły zachwycały kolorami i dodatkami dobranymi specjalnie na tę okazję. Zajączki, pisanki i żonkile? Jak najbardziej! Jak przekonuje Natalia Nowak, ekspert salonów Agata – klasyczne rozwiązania są zawsze mile widziane.

Kuchnia w 4 stylach – wybierz swój ulubiony!

Kuchnia to jedno z najważniejszych miejsc w domu. To tutaj spotykamy się z rodziną na poranną kawę, wieczorne pogawędki i wspólne posiłki. Jej aranżacja powinna odzwierciedlać nasz styl i tworzyć spójną całość z wystrojem całego mieszkania. O czym należy pamiętać urządzając kuchnię w konkretnym stylu radzi Rafał Rogozik, architekt wnętrz Agata S.A.