Mały balkon, duże możliwości – czyli jak zaaranżować niewielką przestrzeń na letnie spotkania!

Przyjemne, ciepłe, wakacyjne wieczory są idealną okazją do spotkań ze znajomymi. Jeśli w swoim mieszkaniu masz do dyspozycji jedynie niewielki balkon – spraw, aby to było wyjątkowe miejsce. W salonach Agata od 5 do 18 czerwca znajdziesz produkty, które nie tylko będą przydatne do organizacji małego przyjęcia, ale również nadadzą niepowtarzalnego klimatu tym kilku metrom.

Przytulnie i klimatycznie

Nawet niewielki balkon można zaaranżować w taki sposób, aby stał się wyjątkowym miejscem, w którym będziesz spędzać czas i do którego chętnie zaprosisz znajomych. Jeśli masz krzesła, które nie do końca wyglądają estetycznie, a nie chcesz kupować nowych – wystarczy ozdobić je miękkimi poduszkami w pastelowych, świeżych kolorach, np. Orient dostępne w salonach Agata w promocyjnej cenie 14,99. Ponadto zadbaj o dodatki, które nadadzą klimatu, na przykład latarenki z uchwytami, które możesz powiesić na balustradzie, tym samym zaoszczędzisz sporo miejsca. Zajdziesz je w salonach Agata od 19,99!

A jeśli metraż Twojego balkonu na to pozwoli – połóż wzorzysty dywan lub niewielkie doniczki ze sztucznymi kwiatami. To dzięki takim dodatkom nadasz niepowtarzalnego klimatu, idealnego na wieczory w gronie przyjaciół.

Natalia Nowak, ekspert Agata S.A.

Jeśli natomiast zawieje chłodniejszy wiatr, zapewnij gościom przytulny koc, np. Stripes, dostępny w salonach Agata za 29,99 w kolorach, który idealnie skomponuje się z Twoimi poduszkami.
Agata SA_Poduszka Orient, Serca, Candy, poduszka Oreint z troczkami, dywan Oslo.jpgAgata SA_Koc Stripes.jpgAgata SA_Osłonka dekoracyjna, sztuczny kwiat w doniczce.jpgAgata SA_Latarenki.jpg

Przydatne akcesoria

W wakacyjnej ofercie znajdziesz też wiele naczyń do serwowania potraw,  które uatrakcyjnią Twoje przyjęcie i nadadzą mu koloru! W najnowszej  promocji salonów Agata znajdziesz np. dzbanek z wkładem na lód w  atrakcyjnej cenie 26,90 zł, który idealnie sprawdzi się na czerwcowe,  ciepłe dni. Dodatkowo pomyśl o dekorowanych szklankach czy podkładkach  stołowych, które na pewno uprzyjemnią posiłek. Dla większej liczby gości  doskonale sprawdzi się 5,5 litrowy słój z kranikiem. Możesz do niego  wlać Waszą ulubioną lemoniadę lub wodę, a goście sami będą mogli sobie  nalewać tyle, ile chcą dzięki praktycznemu dozownikowi. Wszystkie te  akcesoria i wiele innych znajdziesz w czerwcowej, promocyjnej ofercie  salonów Agata.
Agata SA_Obrus Orient, pucharek koktajlowy London.jpgAgata SA_słoje, słój z kranikiem, zestaw Desire_2.jpgAgata SA_Podkładka stołowa.jpgAgata SA_Dzbanek z wkładem na lód lub do zaparzania.jpg
Gazetka promocyjna obowiązuje w salonach Agata S.A. od 5 czerwca 2017 r. do wyczerpania zapasów, nie dłużej jednak niż do 18 czerwca 2017 r.
Więcej o gazetce promocyjnej: https://www.agatameble.pl/gazetka
https://www.agatameble.pl/Słój z kranikiem
https://www.agatameble.pl/Dzbanek z wkładem
https://www.agatameble.pl/Koc Stripes

Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 21 wielkopowierzchniowych salonów zlokalizowanych zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów i ekspertów.

Agata SA_słoje, słój z kranikiem, zestaw Desire_2.jpg

Agata SA_Szklanka dekorowana, dzbanek.jpg

Agata SA_Koc Stripes.jpg

Agata SA_Obrus Orient, pucharek koktajlowy London.jpg

Agata SA_Podkładka stołowa.jpg

Agata SA_Latarenki.jpg

Agata SA_Osłonka dekoracyjna, sztuczny kwiat w doniczce.jpg

Agata SA_Dzbanek z wkładem na lód lub do zaparzania.jpg

Agata SA_Latarenka.jpg

Mały balkon duże możliwości_materiał prasowy 05 06 2017.docx

Prostota i nowoczesność – nadchodzi era wnętrz loftowych

Styl loftowy  to przede wszystkim surowe materiały i przestronne pomieszczenia. Wśród architektów wnętrz jest dobrze znany już od kilku lat, jednak w nadchodzącym sezonie będzie wiodącym trendem także w naszych domach. Polacy polubili cegłę, beton oraz metalowe dodatki i nie ulega wątpliwości, że era wnętrz loftowych zawita na stałe w naszych domach. Sprawdź, czy taka przestrzeń pasuje również do Ciebie.
4 wnętrzarskie sposoby na jesienną chandrę

Mimo, że jesień skutecznie zniechęca do wychodzenia na zewnątrz, w Twoim domu wcale nie musi panować ponura i przygnębiająca atmosfera. Idealnym sposobem na poprawę samopoczucia są zmiany w aranżacji wnętrza. Sprawdź, co zrobić, aby twoje cztery kąty były przytulne, przyjazne i barwne, a przede wszystkim skutecznie odstraszały jesienną chandrę.
Oświetlenie w domu. Jakie lampy wybrać, aby ocieplić wnętrze na jesień?

Piękne wnętrze to nie tylko starannie dobrane meble, oryginalne dodatki czy ściany w najmodniejszym kolorze. Aby te wszystkie elementy były ze sobą spójne i efektownie się prezentowały, ważny jest wybór odpowiedniego oświetlenia, które je wyeksponuje. Ekspert salonów Agata radzi, jakie oświetlenie sprawi, że Twoje wnętrze będzie przytulne i ciepłe tej jesieni.
Modne wnętrze na jesień, czyli dodatki, których nie może zabraknąć w Twoim domu!

Zmiana garderoby to nie wszystko, o czym powinnaś pamiętać, przygotowując się na nadchodzącą porę roku. Przearanżowanie wnętrza według obowiązujących trendów powinno znaleźć się na Twojej liście jesiennych zadań. Wyraziste, ciepłe i kolorowe barwy oraz zaskakujące wzory będą dominowały w nadchodzącym sezonie jesień/zima 2018.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.