Mały balkon, duże możliwości – czyli jak zaaranżować niewielką przestrzeń na letnie spotkania!

Przyjemne, ciepłe, wakacyjne wieczory są idealną okazją do spotkań ze znajomymi. Jeśli w swoim mieszkaniu masz do dyspozycji jedynie niewielki balkon – spraw, aby to było wyjątkowe miejsce. W salonach Agata od 5 do 18 czerwca znajdziesz produkty, które nie tylko będą przydatne do organizacji małego przyjęcia, ale również nadadzą niepowtarzalnego klimatu tym kilku metrom.

Przytulnie i klimatycznie

Nawet niewielki balkon można zaaranżować w taki sposób, aby stał się wyjątkowym miejscem, w którym będziesz spędzać czas i do którego chętnie zaprosisz znajomych. Jeśli masz krzesła, które nie do końca wyglądają estetycznie, a nie chcesz kupować nowych – wystarczy ozdobić je miękkimi poduszkami w pastelowych, świeżych kolorach, np. Orient dostępne w salonach Agata w promocyjnej cenie 14,99. Ponadto zadbaj o dodatki, które nadadzą klimatu, na przykład latarenki z uchwytami, które możesz powiesić na balustradzie, tym samym zaoszczędzisz sporo miejsca. Zajdziesz je w salonach Agata od 19,99!

A jeśli metraż Twojego balkonu na to pozwoli – połóż wzorzysty dywan lub niewielkie doniczki ze sztucznymi kwiatami. To dzięki takim dodatkom nadasz niepowtarzalnego klimatu, idealnego na wieczory w gronie przyjaciół.

Natalia Nowak, ekspert Agata S.A.

Jeśli natomiast zawieje chłodniejszy wiatr, zapewnij gościom przytulny koc, np. Stripes, dostępny w salonach Agata za 29,99 w kolorach, który idealnie skomponuje się z Twoimi poduszkami.
Agata SA_Poduszka Orient, Serca, Candy, poduszka Oreint z troczkami, dywan Oslo.jpgAgata SA_Koc Stripes.jpgAgata SA_Osłonka dekoracyjna, sztuczny kwiat w doniczce.jpgAgata SA_Latarenki.jpg

Przydatne akcesoria

W wakacyjnej ofercie znajdziesz też wiele naczyń do serwowania potraw,  które uatrakcyjnią Twoje przyjęcie i nadadzą mu koloru! W najnowszej  promocji salonów Agata znajdziesz np. dzbanek z wkładem na lód w  atrakcyjnej cenie 26,90 zł, który idealnie sprawdzi się na czerwcowe,  ciepłe dni. Dodatkowo pomyśl o dekorowanych szklankach czy podkładkach  stołowych, które na pewno uprzyjemnią posiłek. Dla większej liczby gości  doskonale sprawdzi się 5,5 litrowy słój z kranikiem. Możesz do niego  wlać Waszą ulubioną lemoniadę lub wodę, a goście sami będą mogli sobie  nalewać tyle, ile chcą dzięki praktycznemu dozownikowi. Wszystkie te  akcesoria i wiele innych znajdziesz w czerwcowej, promocyjnej ofercie  salonów Agata.
Agata SA_Obrus Orient, pucharek koktajlowy London.jpgAgata SA_słoje, słój z kranikiem, zestaw Desire_2.jpgAgata SA_Podkładka stołowa.jpgAgata SA_Dzbanek z wkładem na lód lub do zaparzania.jpg
Gazetka promocyjna obowiązuje w salonach Agata S.A. od 5 czerwca 2017 r. do wyczerpania zapasów, nie dłużej jednak niż do 18 czerwca 2017 r.
Więcej o gazetce promocyjnej: https://www.agatameble.pl/gazetka
https://www.agatameble.pl/Słój z kranikiem
https://www.agatameble.pl/Dzbanek z wkładem
https://www.agatameble.pl/Koc Stripes

Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 21 wielkopowierzchniowych salonów zlokalizowanych zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów i ekspertów.

Agata SA_słoje, słój z kranikiem, zestaw Desire_2.jpg

Agata SA_Szklanka dekorowana, dzbanek.jpg

Agata SA_Koc Stripes.jpg

Agata SA_Obrus Orient, pucharek koktajlowy London.jpg

Agata SA_Podkładka stołowa.jpg

Agata SA_Latarenki.jpg

Agata SA_Osłonka dekoracyjna, sztuczny kwiat w doniczce.jpg

Agata SA_Dzbanek z wkładem na lód lub do zaparzania.jpg

Agata SA_Latarenka.jpg

Mały balkon duże możliwości_materiał prasowy 05 06 2017.docx

Urządzanie jadalni: podstawowe wskazówki

Kuchnia to dla wielu osób serce każdego domu. Niemniej ważną funkcję pełni również jadalnia, w której spotykają się wszyscy domownicy, aby wspólnie spędzać czas podczas posiłków. Sprawdź, na co zdaniem ekspertów Salonów Agata warto zwracać uwagę  planując tę część mieszkania czy domu.
Ten kolor zdominuje aranżacje wnętrz w 2018 roku!

Choć kolor roku 2018 nie został jeszcze oficjalnie wybrany, wiele wskazuje na to, że kolejny sezon upłynie pod znakiem odcienia morskiego. Jak wprowadzić tę barwę do wnętrz? Sprawdź inspiracje od eksperta Salonów Agata!
Loftowe, skandynawskie, glamour - jakie oświetlenie pasuje do Twojego wnętrza?

Odpowiednio dobrane oświetlenie nie tylko rozjaśnia przestrzeń, ale też nadaje jej wyjątkowego klimatu. Przy wyborze lamp do mieszkania pamiętaj, aby odzwierciedlały one charakter aranżacji. Jak dobrać oświetlenie pasujące do konkretnego stylu radzi Karol Jaworek, ekspert Agata S.A. ds. oświetlenia.
Jak urządzić idealny kącik do czytania jesienią?

Jesienne wieczory sprzyjają spędzaniu czasu w towarzystwie dobrej książki. Aby przyjemność z czytania była jeszcze większa, warto zatroszczyć się o odpowiednią przestrzeń w domu, która jest dostosowana do naszych potrzeb. Jak zorganizować idealny kącik czytelniczy radzi Natalia Nowak, ekspert ds. aranżacji wnętrz Salonów Agata.

Pokój dziecięcy na lata, czyli jak funkcjonalnie zaaranżować dziecku cztery kąty

Urządzenie pokoju dziecka bywa nie lada wyzwaniem dla rodziców. Zmieniające się potrzeby i oczekiwania pociech wymagają bowiem elastycznych i uniwersalnych rozwiązań wnętrzarskich. Dziecięce cztery kąty to najbardziej dynamicznie zmieniająca się przestrzeń w domu, dlatego warto wziąć pod uwagę rozwiązania, dzięki którym pokój przez lata będzie cieszyć młodego lokatora.