„No to ładnie!”, czyli salony Agata i Małgorzata Socha przeprowadzają metamorfozę wnętrz!

Dzień Dobry TVN i salony Agata

13 maja br. na antenie telewizji TVN miała miejsce emisja pierwszego odcinka reportażu pod tytułem „No to ładnie!”, który powstał z inicjatywy sieci Agata. Nowy cykl realizowany we współpracy z Małgorzatą Sochą i Dzień Dobry TVN to działania mające wzmocnić komunikację marketingową sieci wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce.

Sobotnia emisja „No to ładnie!” rozpoczęła cykl siedmiu odcinków, które będą emitowane co dwa tygodnie w programie Dzień Dobry TVN. W ramach serii, aktorka Małgorzata Socha oraz projektantki wnętrz Karolina Wilk i Ewelina Szymańczak będą przeprowadzały metamorfozy pomieszczeń w mieszkaniach bohaterów. W każdym odcinku przed prowadzącymi program będzie stało nowe wyzwanie. Pierwsza przemiana polegała na rozdzieleniu powierzchni salonu na część wypoczynkową i jadalnianą. Najważniejsze jednak, aby wnętrza przeobrażane były w taki sposób, aby pasowały do osobowości i preferencji mieszkających w nich osób. Tego wyzwania podjęła się Małgorzata Socha, dla której program wydaje się być ciekawą przygodą.

Większość osób zna mnie jako aktorkę, ale tylko nieliczni wiedzą, że moją pasją jest także urządzanie wnętrz. Udział w projekcie „No to ładnie!” jest dla mnie świetną zabawą, a dodatkowo pozwala  przelać moje zamiłowanie do aranżacji przestrzeni na realne działania

Małgorzata Socha

Pomysł na program jest częścią długofalowej strategii firmy, którą od kilku lat konsekwentnie realizujemy. Możliwość współpracy z tak zaangażowanym ambasadorem jakim jest Małgosia Socha to dla nas ogromne wyróżnienie. Tym bardziej cieszy nas fakt, że dzielimy wspólne pasje. Jestem pewien, że cykl „No to ładnie!” zainspiruje wiele osób do pozytywnych zmian w swoim otoczeniu

Marek Gonsior, Dyrektor ds. Marketingu Agata S.A.

Salon przed metamorfozą:

Dzień Dobry TVN

Salon po metamorfozie:

Dzień Dobry TVN

W najbliższych miesiącach w programie Dzień Dobry TVN pojawi się sześć kolejnych odcinków metamorfoz. Emisja kolejnego reportażu zaplanowana jest na 10 czerwca. Tym razem pomieszczeniem, które zostanie poddane gruntownej metamorfozie będzie pokój dzienny.

Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 21 wielkopowierzchniowych salonów zlokalizowanych zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów i ekspertów.

Dzień Dobry TVN_Agata SA_Salon PRZED.jpg

Dzień Dobry TVN_Agata SA_Salon PO.jpg

No to ładnie! czyli salony Agata i Małgorzata Socha przeprowadzają metamorfozę wnętrz!_materiał prasowy_31.05.2017.docx

Budowa nowego salonu Agata w Gorzowie Wielkopolskim nabiera tempa!

Jedna z wiodących sieci salonów meblowych kontynuuje budowę nowego salonu w Gorzowie Wielkopolskim. Aktualnie kończą się prace związane z wykonywaniem fundamentów żelbetowych i rozpoczyna się etap montażu słupków prefabrykowanych. Planowane otwarcie salonu nastąpi w drugiej połowie 2018 r.
Otwarcie Salonu Agata w Nowym Sączu za nami!

Aż 16 tysięcy osób odwiedziło salon Agata w Nowym Sączu podczas wielkiego otwarcia, które odbyło się w ostatni weekend, między 8 a 10 grudnia. Poza wyjątkową gazetką promocyjną, na odwiedzających czekało mnóstwo świątecznych atrakcji.
Salon Agata w Rumi otwarty! Weekend pełny atrakcji za nami!

W miniony weekend na mieszkańców Rumi i okolic czekała moc atrakcji i niespodzianek z okazji otwarcia nowego Salonu Agata. Nie zabrakło konkursów, upominków dla odwiedzających, słodkości i przede wszystkim – wyjątkowych promocji przygotowanych specjalnie na te dni!
Aranżacyjna filozofia lagom – równowaga w domu

Popularną do niedawna duńską filozofię szczęścia hygge od pewnego czasu przysłania zupełnie nowa, szwedzka koncepcja – lagom. Zakłada ona przede wszystkim funkcjonowanie w równowadze i czerpanie radości z harmonii w życiu. Filozofia ta powinna być obecna w każdym aspekcie, również we wnętrzach. Jak urządzić cztery kąty w koncepcji lagom radzi Natalia Nowak, ekspert aranżacji wnętrz Agata S.A.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.