Dzisiejszy styl życia sprawia, że salon w domu często pełni wiele funkcji. To miejsce rodzinnych spotkań, pokój gościnny dla przyjaciół, nierzadko jadalnia i miejsce, w którym najczęściej wypoczywamy. Jeśli cenisz sobie klasyczny i funkcjonalny wystrój, sieć salonów Agata przygotowała specjalną wakacyjną ofertę promocyjną na wybrane produkty, w wyjątkowo korzystnym systemie ratalnym 40 rat 0%, a spłatę możesz rozpocząć dopiero po wakacjach.

Wielofunkcyjność przede wszystkim

Salon w stylu klasycznym jest elegancki i funkcjonalny, w którym przeważa stonowana kolorystyka i prostota. Wybierając meble zawsze decyduj się na ponadczasowe bryły i kształty, które nie znudzą Ci się zbyt szybko. Jeśli Twój salon jest niewielki i często pełni rolę pokoju gościnnego dla wakacyjnych, przyjezdnych gości idealnym zakupem może okazać się wielofunkcyjny narożnik Trendy 5P z funkcją spania i pojemnikiem na pościel. Duża konstrukcja w nowoczesnej formie sprawdzi się w większości wnętrz, a regulowane zagłówki pozwolą ci się odprężyć. A gdy któregoś wiosennego, czy letniego dnia przyjadą do ciebie przyjaciele i będą chcieli zostać na noc – szybki i wygodny mechanizm rozkładania zamieni Twój salon w tymczasową sypialnię dla gości. Od 29 maja w salonach Agata  specjalna oferta promocyjna, w której za narożnik Trendy 5P zamiast 2549 zł – zapłacisz 1560 zł, a decydując się na zakup w atrakcyjnym systemie ratalnym 40 rat 0% z możliwością spłaty po wakacjach – jedynie 39 zł miesięcznie. A jeśli wspólnie z przyjaciółmi zorganizujecie wiosennego grilla, w salonach Agata znajdziecie komplet włoskich szklanek Kaleido w super cenie 6,99 zł!
Agata SA_ Trendy 5P narożnik.jpgAgata SA_ Komplet 6 szklanek Kaleido.jpg
Często ilość ubrań i rzeczy, którą musimy uporządkować czy schować jest na tyle duża, że najlepszym rozwiązaniem jest zakup dużej szafy, która sprawdzi się również przy niezapowiedzianej wizycie przyjaciół. Odpowiednio dobrany mebel w klasycznej odsłonie może nadać całemu pomieszczeniu charakteru i ocieplić jego wygląd tak jak dwudrzwiowa szafa Graz z drzwiami przesuwnymi z lustrem. Drewniane wybarwienie idealnie skomponuje się z innymi meblami, a jego jasna kolorystyka ożywi Twoje wnętrze i da Ci dodatkową przestrzeń do uporządkowania rzeczy. W specjalnej wakacyjnej promocji – szafa Graz zamiast 1089 zł, kosztuje jedyne 680 zł, a korzystne 40 rat 0% możesz zacząć spłacać po wakacjach.
Agata SA_ Szafa Graz otwarta.jpgAgata SA_ Szafa Graz zamknięta.jpg
Promocja dostępna 29 maja – 11 czerwca w Salonach Agata S.A. oraz w sklepach on-line. Regulamin oraz szczegóły promocje dostępne w salonach oraz na www.agatameble.pl
Więcej o promocji: https://www.agatameble.pl/40-rat-0-splata-po-wakacjach

Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 21 wielkopowierzchniowych salonów zlokalizowanych zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów
i ekspertów.

Odmień swój salon na wiosnę, a nowe meble spłać po wakacjach - promocja w salonach Agata!_materiał prasowy_29.05.docx

Agata SA_ Komplet 6 szklanek Kaleido.jpg

Agata SA_ Trendy 5P narożnik.jpg

Agata SA_ Szafa Graz otwarta.jpg

Agata SA_ Szafa Graz zamknięta.jpg

Kuchnia w 4 stylach – wybierz swój ulubiony!

Kuchnia to jedno z najważniejszych miejsc w domu. To tutaj spotykamy się z rodziną na poranną kawę, wieczorne pogawędki i wspólne posiłki. Jej aranżacja powinna odzwierciedlać nasz styl i tworzyć spójną całość z wystrojem całego mieszkania. O czym należy pamiętać urządzając kuchnię w konkretnym stylu radzi Rafał Rogozik, architekt wnętrz Agata S.A.
Nowoczesna biel i ponadczasowe drewno w Twoim salonie

Biały kolor w salonie idealnie sprawdza się praktycznie w każdym stylu: skandynawskim, prowansalskim czy klasycznym. Jest też idealną bazą do wprowadzenia innych kolorów i motywów, które dopasują wnętrze do Twojej osobowości. Jednym z takich ponadczasowych elementów jest drewno. Arkadiusz Jasiński, ekspert mebli skrzyniowych Agata S.A., podpowiada jak stworzyć idealny duet bieli i drewna.
Wyjątkowe garden party – kilka trików udanej wakacyjnej imprezy przy grillu

Lato w pełni oznacza idealny czas na organizację przyjęcia w ogrodzie dla znajomych lub najbliższej rodziny. Aby Twoja impreza była wyjątkowa i na długo utkwiła w pamięci gości, zadbaj o szczegóły, które wyróżnią przyjęcie i nadadzą niepowtarzalnego charakteru. Kilka prostych trików na aranżację ogrodu, która zachwyci wyjątkowym, wakacyjnym klimatem zdradza Natalia Nowak, ekspert aranżacji wnętrz Agata S.A.
Domowe gotowanie w prowansalskim stylu – niezbędnik

Kto z nas nie kocha domowych, ręcznie przygotowanych makaronów z pysznymi dodatkami? Czasem wysiłek przygotowania, wynagradza wspólna, pyszna kolacja w gronie najbliższych i długie rozmowy przy winie. Sieć salonów Agata przygotowała kolejną ofertę w której można znaleźć kilka przydatnych akcesoriów – nie tylko pomogą sprawnie przygotować pyszny domowy obiad, ale wniosą również delikatny, prowansalski akcent do Twojej kuchni.

„No to ładnie!”, czyli salony Agata i Małgorzata Socha przeprowadzają metamorfozę wnętrz!

13 maja br. na antenie telewizji TVN miała miejsce emisja pierwszego odcinka reportażu pod tytułem „No to ładnie!”, który powstał z inicjatywy sieci Agata. Nowy cykl realizowany we współpracy z Małgorzatą Sochą i Dzień Dobry TVN to działania mające wzmocnić komunikację marketingową sieci wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce.