Dzisiejszy styl życia sprawia, że salon w domu często pełni wiele funkcji. To miejsce rodzinnych spotkań, pokój gościnny dla przyjaciół, nierzadko jadalnia i miejsce, w którym najczęściej wypoczywamy. Jeśli cenisz sobie klasyczny i funkcjonalny wystrój, sieć salonów Agata przygotowała specjalną wakacyjną ofertę promocyjną na wybrane produkty, w wyjątkowo korzystnym systemie ratalnym 40 rat 0%, a spłatę możesz rozpocząć dopiero po wakacjach.

Wielofunkcyjność przede wszystkim

Salon w stylu klasycznym jest elegancki i funkcjonalny, w którym przeważa stonowana kolorystyka i prostota. Wybierając meble zawsze decyduj się na ponadczasowe bryły i kształty, które nie znudzą Ci się zbyt szybko. Jeśli Twój salon jest niewielki i często pełni rolę pokoju gościnnego dla wakacyjnych, przyjezdnych gości idealnym zakupem może okazać się wielofunkcyjny narożnik Trendy 5P z funkcją spania i pojemnikiem na pościel. Duża konstrukcja w nowoczesnej formie sprawdzi się w większości wnętrz, a regulowane zagłówki pozwolą ci się odprężyć. A gdy któregoś wiosennego, czy letniego dnia przyjadą do ciebie przyjaciele i będą chcieli zostać na noc – szybki i wygodny mechanizm rozkładania zamieni Twój salon w tymczasową sypialnię dla gości. Od 29 maja w salonach Agata  specjalna oferta promocyjna, w której za narożnik Trendy 5P zamiast 2549 zł – zapłacisz 1560 zł, a decydując się na zakup w atrakcyjnym systemie ratalnym 40 rat 0% z możliwością spłaty po wakacjach – jedynie 39 zł miesięcznie. A jeśli wspólnie z przyjaciółmi zorganizujecie wiosennego grilla, w salonach Agata znajdziecie komplet włoskich szklanek Kaleido w super cenie 6,99 zł!
Agata SA_ Trendy 5P narożnik.jpgAgata SA_ Komplet 6 szklanek Kaleido.jpg
Często ilość ubrań i rzeczy, którą musimy uporządkować czy schować jest na tyle duża, że najlepszym rozwiązaniem jest zakup dużej szafy, która sprawdzi się również przy niezapowiedzianej wizycie przyjaciół. Odpowiednio dobrany mebel w klasycznej odsłonie może nadać całemu pomieszczeniu charakteru i ocieplić jego wygląd tak jak dwudrzwiowa szafa Graz z drzwiami przesuwnymi z lustrem. Drewniane wybarwienie idealnie skomponuje się z innymi meblami, a jego jasna kolorystyka ożywi Twoje wnętrze i da Ci dodatkową przestrzeń do uporządkowania rzeczy. W specjalnej wakacyjnej promocji – szafa Graz zamiast 1089 zł, kosztuje jedyne 680 zł, a korzystne 40 rat 0% możesz zacząć spłacać po wakacjach.
Agata SA_ Szafa Graz otwarta.jpgAgata SA_ Szafa Graz zamknięta.jpg
Promocja dostępna 29 maja – 11 czerwca w Salonach Agata S.A. oraz w sklepach on-line. Regulamin oraz szczegóły promocje dostępne w salonach oraz na www.agatameble.pl
Więcej o promocji: https://www.agatameble.pl/40-rat-0-splata-po-wakacjach

Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 21 wielkopowierzchniowych salonów zlokalizowanych zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów
i ekspertów.

Odmień swój salon na wiosnę, a nowe meble spłać po wakacjach - promocja w salonach Agata!_materiał prasowy_29.05.docx

Agata SA_ Komplet 6 szklanek Kaleido.jpg

Agata SA_ Trendy 5P narożnik.jpg

Agata SA_ Szafa Graz otwarta.jpg

Agata SA_ Szafa Graz zamknięta.jpg

Urządzanie jadalni: podstawowe wskazówki

Kuchnia to dla wielu osób serce każdego domu. Niemniej ważną funkcję pełni również jadalnia, w której spotykają się wszyscy domownicy, aby wspólnie spędzać czas podczas posiłków. Sprawdź, na co zdaniem ekspertów Salonów Agata warto zwracać uwagę  planując tę część mieszkania czy domu.
Ten kolor zdominuje aranżacje wnętrz w 2018 roku!

Choć kolor roku 2018 nie został jeszcze oficjalnie wybrany, wiele wskazuje na to, że kolejny sezon upłynie pod znakiem odcienia morskiego. Jak wprowadzić tę barwę do wnętrz? Sprawdź inspiracje od eksperta Salonów Agata!
Loftowe, skandynawskie, glamour - jakie oświetlenie pasuje do Twojego wnętrza?

Odpowiednio dobrane oświetlenie nie tylko rozjaśnia przestrzeń, ale też nadaje jej wyjątkowego klimatu. Przy wyborze lamp do mieszkania pamiętaj, aby odzwierciedlały one charakter aranżacji. Jak dobrać oświetlenie pasujące do konkretnego stylu radzi Karol Jaworek, ekspert Agata S.A. ds. oświetlenia.
Jak urządzić idealny kącik do czytania jesienią?

Jesienne wieczory sprzyjają spędzaniu czasu w towarzystwie dobrej książki. Aby przyjemność z czytania była jeszcze większa, warto zatroszczyć się o odpowiednią przestrzeń w domu, która jest dostosowana do naszych potrzeb. Jak zorganizować idealny kącik czytelniczy radzi Natalia Nowak, ekspert ds. aranżacji wnętrz Salonów Agata.

„No to ładnie!”, czyli salony Agata i Małgorzata Socha przeprowadzają metamorfozę wnętrz!

13 maja br. na antenie telewizji TVN miała miejsce emisja pierwszego odcinka reportażu pod tytułem „No to ładnie!”, który powstał z inicjatywy sieci Agata. Nowy cykl realizowany we współpracy z Małgorzatą Sochą i Dzień Dobry TVN to działania mające wzmocnić komunikację marketingową sieci wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce.