Przygotuj się na majowe pikniki! Postaw na detale, które znajdziesz w wiosennej ofercie salonów Agata!

Wiosenna aura sprzyja spędzaniu czasu na świeżym powietrzu i grillowaniu. Słoneczna pogoda zachęca także do wspólnego biesiadowania w ogrodzie czy urządzaniu pikników. W gazetce promocyjnej salonów Agata już od 8 do 21 maja znajdziesz szereg produktów, które mogą ułatwić zorganizowanie posiłku na świeżym powietrzu i nadać mu niepowtarzalnego charakteru.

Praktycznie i estetycznie

Podstawowym wyzwaniem z jakim trzeba się zmierzyć organizując piknik lub grilla na świeżym powietrzu jest odpowiednie przechowywanie produktów spożywczych, zwłaszcza jeśli musimy pokonać większą odległość. Aby nasze wysiłki włożone w przygotowanie posiłków nie poszły na marne, a produkty wyglądały apetycznie – warto zadbać o ich odpowiednie zapakowanie. Wychodząc naprzeciw tym wyzwaniom, w ofercie salonów Agata możemy znaleźć różnokolorowe miski z przykrywkami wykonane z tworzywa sztucznego. W zależności od potrzeb, miski dostępne są w dwóch pojemnościach: 0,4 litra i 2 litry. Mniejsze idealnie nadają się do przechowywania niewielkich owoców, ciasteczek i innych smakołyków. Do większych można schować gotowe potrawy z mięsa, warzywa czy duże owoce. Od 8 maja w ofercie promocyjnej Agata, miski dostępne są w cenie 2,49 zł mniejsza i 5,99 zł większa, natomiast miska Bazylia o pojemności 5 litrów z pokrywką i kompletem sztućców idealnie nadająca się do serwowania w niej sałatek, to koszt jedynie 9,99 zł.
Agata SA_Miska Bazylia i sztućce.jpg

Kolorowe i szklane akcesoria

Aby posiłek cieszył nie tylko podniebienie, ale także oczy, dobrze jest zatroszczyć się o szczegóły wiosennego przyjęcia.  W trakcie trwania majowej promocji salonów Agata znajdziemy m.in. komplet 12 kolorowych praktycznych podkładek oraz szklane dzbany, kieliszki i puchary – w sam raz na ogrodowe party. A ponieważ w miłym towarzystwie czas szybko płynie, dlatego kiedy poczujemy, że temperatura zaczyna spadać, dobrze jest zapewnić gościom ciepłe i przytulne koce, aby móc kontynuować wspólne ucztowanie. W majowej ofercie Agaty wzorzyste koce polarowe o wymiarach 130cm x 150 cm, od 8 maja kosztują 7,99 zł.
Agata SA_Szklane akcesoria.jpg
Agata SA_Koc polarowy.jpg

Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 21 wielkopowierzchniowych salonów zlokalizowanych zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów i ekspertów.

Agata SA_Przygotuj się na majowe pikniki w salonach Agata. Postaw na detale_materiał prasowy 08.05.2017.docx

Agata SA_Produkty z najnowszej gazetki promocyjnej.jpg

grafika | 14 MB

Agata SA_Szklane akcesoria.jpg

Agata SA_Miska Bazylia i sztućce.jpg

Agata SA_Koc polarowy.jpg

Karnawałowe metamorfozy w Twoim domu

Trwający karnawał to idealna okazja, aby zorganizować przyjęcie dla znajomych i przyjaciół. Zadbaj o wyjątkową oprawę spotkania i odmień swoje mieszkanie dzięki aranżacyjnym dodatkom, które wykreują znakomitą atmosferę!
Kilka pomysłów na drobne upominki na Dzień Babci i Dziadka

Przypadający na 21 stycznia Dzień Babci oraz na 22 stycznia Dzień Dziadka to idealny moment, aby obdarować te bliskie każdemu z nas osoby. Poniżej przedstawiamy kilka propozycji niedrogich upominków od salonów Agata, które ucieszą naszych drogich seniorów!
To już pewne – ten kolor zdominuje 2018 rok!

Przypuszczeń było wiele. Teraz już wiemy – według Instytutu Pantone kolorem roku 2018 będzie Ultra Violet. Jak wprowadzić go do wnętrz? Odważnym polecamy zmianę koloru ścian. Tym, którzy nie chcą aż tak dużych rewolucji w domu, wraz z salonami Agata podpowiadamy, jak stworzyć modne wnętrze niewielkim kosztem.
Nie masz jeszcze świątecznych prezentów? Sprawdź kilka ciekawych pomysłów!

Święta tuż tuż, a Ty wciąż nie masz pomysłu na prezenty dla najbliższych? Nie martw się! Poniżej znajdziesz przewodnik last minute, czyli kilka zestawów dodatków do aranżacji wnętrz w różnych stylach, dla różnych osobowości. Sprawdź, czy znajdziesz coś dla bliskiej Ci osoby!

Funkcjonalność i minimalizm, czyli jak urządzają swoje wnętrza Millenialsi

Millenialsi to młodzi ludzie, którzy żyją szybko, nieustannie korzystają z najnowszych technologii, a przede wszystkim cenią sobie możliwość wyboru i dostosowania rzeczywistości do własnych potrzeb. To osoby urodzone po 1980 roku, które od pewnego czasu wyznaczają nową drogę w projektowaniu wnętrz. O tym, jakie trendy panują wśród młodych ludzi przy urządzaniu swoich czterech kątów – Natalia Nowak, ekspert aranżacji wnętrz Agata S.A.Po pierwsze – prostota i minimalizm