Przygotuj się na majowe pikniki! Postaw na detale, które znajdziesz w wiosennej ofercie salonów Agata!

Wiosenna aura sprzyja spędzaniu czasu na świeżym powietrzu i grillowaniu. Słoneczna pogoda zachęca także do wspólnego biesiadowania w ogrodzie czy urządzaniu pikników. W gazetce promocyjnej salonów Agata już od 8 do 21 maja znajdziesz szereg produktów, które mogą ułatwić zorganizowanie posiłku na świeżym powietrzu i nadać mu niepowtarzalnego charakteru.

Praktycznie i estetycznie

Podstawowym wyzwaniem z jakim trzeba się zmierzyć organizując piknik lub grilla na świeżym powietrzu jest odpowiednie przechowywanie produktów spożywczych, zwłaszcza jeśli musimy pokonać większą odległość. Aby nasze wysiłki włożone w przygotowanie posiłków nie poszły na marne, a produkty wyglądały apetycznie – warto zadbać o ich odpowiednie zapakowanie. Wychodząc naprzeciw tym wyzwaniom, w ofercie salonów Agata możemy znaleźć różnokolorowe miski z przykrywkami wykonane z tworzywa sztucznego. W zależności od potrzeb, miski dostępne są w dwóch pojemnościach: 0,4 litra i 2 litry. Mniejsze idealnie nadają się do przechowywania niewielkich owoców, ciasteczek i innych smakołyków. Do większych można schować gotowe potrawy z mięsa, warzywa czy duże owoce. Od 8 maja w ofercie promocyjnej Agata, miski dostępne są w cenie 2,49 zł mniejsza i 5,99 zł większa, natomiast miska Bazylia o pojemności 5 litrów z pokrywką i kompletem sztućców idealnie nadająca się do serwowania w niej sałatek, to koszt jedynie 9,99 zł.
Agata SA_Miska Bazylia i sztućce.jpg

Kolorowe i szklane akcesoria

Aby posiłek cieszył nie tylko podniebienie, ale także oczy, dobrze jest zatroszczyć się o szczegóły wiosennego przyjęcia.  W trakcie trwania majowej promocji salonów Agata znajdziemy m.in. komplet 12 kolorowych praktycznych podkładek oraz szklane dzbany, kieliszki i puchary – w sam raz na ogrodowe party. A ponieważ w miłym towarzystwie czas szybko płynie, dlatego kiedy poczujemy, że temperatura zaczyna spadać, dobrze jest zapewnić gościom ciepłe i przytulne koce, aby móc kontynuować wspólne ucztowanie. W majowej ofercie Agaty wzorzyste koce polarowe o wymiarach 130cm x 150 cm, od 8 maja kosztują 7,99 zł.
Agata SA_Szklane akcesoria.jpg
Agata SA_Koc polarowy.jpg

Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 21 wielkopowierzchniowych salonów zlokalizowanych zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów i ekspertów.

Agata SA_Przygotuj się na majowe pikniki w salonach Agata. Postaw na detale_materiał prasowy 08.05.2017.docx

Agata SA_Produkty z najnowszej gazetki promocyjnej.jpg

grafika | 14 MB

Agata SA_Szklane akcesoria.jpg

Agata SA_Miska Bazylia i sztućce.jpg

Agata SA_Koc polarowy.jpg

Urządzanie jadalni: podstawowe wskazówki

Kuchnia to dla wielu osób serce każdego domu. Niemniej ważną funkcję pełni również jadalnia, w której spotykają się wszyscy domownicy, aby wspólnie spędzać czas podczas posiłków. Sprawdź, na co zdaniem ekspertów Salonów Agata warto zwracać uwagę  planując tę część mieszkania czy domu.
Ten kolor zdominuje aranżacje wnętrz w 2018 roku!

Choć kolor roku 2018 nie został jeszcze oficjalnie wybrany, wiele wskazuje na to, że kolejny sezon upłynie pod znakiem odcienia morskiego. Jak wprowadzić tę barwę do wnętrz? Sprawdź inspiracje od eksperta Salonów Agata!
Loftowe, skandynawskie, glamour - jakie oświetlenie pasuje do Twojego wnętrza?

Odpowiednio dobrane oświetlenie nie tylko rozjaśnia przestrzeń, ale też nadaje jej wyjątkowego klimatu. Przy wyborze lamp do mieszkania pamiętaj, aby odzwierciedlały one charakter aranżacji. Jak dobrać oświetlenie pasujące do konkretnego stylu radzi Karol Jaworek, ekspert Agata S.A. ds. oświetlenia.
Jak urządzić idealny kącik do czytania jesienią?

Jesienne wieczory sprzyjają spędzaniu czasu w towarzystwie dobrej książki. Aby przyjemność z czytania była jeszcze większa, warto zatroszczyć się o odpowiednią przestrzeń w domu, która jest dostosowana do naszych potrzeb. Jak zorganizować idealny kącik czytelniczy radzi Natalia Nowak, ekspert ds. aranżacji wnętrz Salonów Agata.

Funkcjonalność i minimalizm, czyli jak urządzają swoje wnętrza Millenialsi

Millenialsi to młodzi ludzie, którzy żyją szybko, nieustannie korzystają z najnowszych technologii, a przede wszystkim cenią sobie możliwość wyboru i dostosowania rzeczywistości do własnych potrzeb. To osoby urodzone po 1980 roku, które od pewnego czasu wyznaczają nową drogę w projektowaniu wnętrz. O tym, jakie trendy panują wśród młodych ludzi przy urządzaniu swoich czterech kątów – Natalia Nowak, ekspert aranżacji wnętrz Agata S.A.Po pierwsze – prostota i minimalizm