Przygotuj się na majowe pikniki! Postaw na detale, które znajdziesz w wiosennej ofercie salonów Agata!

Wiosenna aura sprzyja spędzaniu czasu na świeżym powietrzu i grillowaniu. Słoneczna pogoda zachęca także do wspólnego biesiadowania w ogrodzie czy urządzaniu pikników. W gazetce promocyjnej salonów Agata już od 8 do 21 maja znajdziesz szereg produktów, które mogą ułatwić zorganizowanie posiłku na świeżym powietrzu i nadać mu niepowtarzalnego charakteru.

Praktycznie i estetycznie

Podstawowym wyzwaniem z jakim trzeba się zmierzyć organizując piknik lub grilla na świeżym powietrzu jest odpowiednie przechowywanie produktów spożywczych, zwłaszcza jeśli musimy pokonać większą odległość. Aby nasze wysiłki włożone w przygotowanie posiłków nie poszły na marne, a produkty wyglądały apetycznie – warto zadbać o ich odpowiednie zapakowanie. Wychodząc naprzeciw tym wyzwaniom, w ofercie salonów Agata możemy znaleźć różnokolorowe miski z przykrywkami wykonane z tworzywa sztucznego. W zależności od potrzeb, miski dostępne są w dwóch pojemnościach: 0,4 litra i 2 litry. Mniejsze idealnie nadają się do przechowywania niewielkich owoców, ciasteczek i innych smakołyków. Do większych można schować gotowe potrawy z mięsa, warzywa czy duże owoce. Od 8 maja w ofercie promocyjnej Agata, miski dostępne są w cenie 2,49 zł mniejsza i 5,99 zł większa, natomiast miska Bazylia o pojemności 5 litrów z pokrywką i kompletem sztućców idealnie nadająca się do serwowania w niej sałatek, to koszt jedynie 9,99 zł.
Agata SA_Miska Bazylia i sztućce.jpg

Kolorowe i szklane akcesoria

Aby posiłek cieszył nie tylko podniebienie, ale także oczy, dobrze jest zatroszczyć się o szczegóły wiosennego przyjęcia.  W trakcie trwania majowej promocji salonów Agata znajdziemy m.in. komplet 12 kolorowych praktycznych podkładek oraz szklane dzbany, kieliszki i puchary – w sam raz na ogrodowe party. A ponieważ w miłym towarzystwie czas szybko płynie, dlatego kiedy poczujemy, że temperatura zaczyna spadać, dobrze jest zapewnić gościom ciepłe i przytulne koce, aby móc kontynuować wspólne ucztowanie. W majowej ofercie Agaty wzorzyste koce polarowe o wymiarach 130cm x 150 cm, od 8 maja kosztują 7,99 zł.
Agata SA_Szklane akcesoria.jpg
Agata SA_Koc polarowy.jpg

Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 21 wielkopowierzchniowych salonów zlokalizowanych zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów i ekspertów.

Agata SA_Przygotuj się na majowe pikniki w salonach Agata. Postaw na detale_materiał prasowy 08.05.2017.docx

Agata SA_Produkty z najnowszej gazetki promocyjnej.jpg

grafika | 14 MB

Agata SA_Szklane akcesoria.jpg

Agata SA_Miska Bazylia i sztućce.jpg

Agata SA_Koc polarowy.jpg

Odmień swoje mieszkanie na wiosnę przy pomocy dodatków w Twoim stylu

Wiosną, gdy wszystko budzi się do życia, obudzić może się również Twoja kreatywność! Dzięki dodatkom dostępnym w salonach Agata sprawisz, że Twoje wnętrze odzwierciedli nie tylko wiosenną aurę, ale również Twój unikalny styl. Jak to zrobić? Sprawdź kilka wskazówek!
Szukasz inspiracji na urodzinowy prezent dla przyjaciółki? Mamy dla Ciebie kilka propozycji!

Zbliżają się urodziny Twojej najlepszej przyjaciółki, a Ty wciąż nie masz pomysłu na to, co możesz jej sprezentować? Bardzo praktycznym rozwiązaniem mogą okazać się dodatki do aranżacji wnętrz! Pamiętaj tylko o jednym – powinny one odzwierciedlać styl obdarowywanej osoby. Jak trafić w 10? Sprawdź porady od eksperta salonów Agata.
Zasady, których nie możesz złamać przy aranżacji mieszkania! Komentarz ekspercki

Aranżacja przestrzeni jest sztuką i chociaż kreatywność jest w niej mile widziana, to obowiązują nas też pewne prawa oraz zasady, których nie należy łamać. Często bawimy się konwencją i eksperymentujemy, aby wyrazić swój własny, niepowtarzalny styl, jednak dla zachowania
Nie możesz się wyspać? Sprawdź, jak wybrać odpowiedni materac!

Odpowiednio dobrany materac gwarantuje najwyższy komfort w trakcie snu oraz odpoczynek i regenerację całego ciała. Na co zwrócić uwagę przy zakupie, abyśmy każdego dnia wstawali wypoczęci i zrelaksowani radzi Gabriel Gdula, ekspert ds. materacy salonów Agata.

Funkcjonalność i minimalizm, czyli jak urządzają swoje wnętrza Millenialsi

Millenialsi to młodzi ludzie, którzy żyją szybko, nieustannie korzystają z najnowszych technologii, a przede wszystkim cenią sobie możliwość wyboru i dostosowania rzeczywistości do własnych potrzeb. To osoby urodzone po 1980 roku, które od pewnego czasu wyznaczają nową drogę w projektowaniu wnętrz. O tym, jakie trendy panują wśród młodych ludzi przy urządzaniu swoich czterech kątów – Natalia Nowak, ekspert aranżacji wnętrz Agata S.A.Po pierwsze – prostota i minimalizm