Salony Agata z Małgorzatą Sochą – po raz trzeci. Właśnie startuje nowa kampania promocyjna.
Salony Agata z Małgorzatą Sochą – po raz trzeci.
Właśnie startuje nowa kampania promocyjna.

Sieć salonów Agata w kolejnej odsłonie kampanii telewizyjnej z udziałem aktorki Małgorzaty Sochy. Seria spotów wspiera działania wizerunkowe Agata S. A. oraz majową ofertę promocyjną dostępną w punktach sprzedaży detalicznej i e-commerce.

Tym razem Małgorzata Socha wciela się w nowe role klientek o specyficznych wymaganiach – damy i kucharki, a z pomocą obsługi salonu może wybrać spośród szerokiego asortymentu to, czego potrzebuje i odpowiada jej charakterystycznej osobowości. Spoty reklamowe towarzyszą również majowej promocji dostępnej w salonach Agata – rabatom do 20% na wszystko albo 30 ratom 0% bez dodatkowych kosztów.

Poprzez serię kreatywnych spotów telewizyjnych Salony Agata konsekwentnie wzmacniają wizerunek lidera na rynku wyposażenia i aranżacji wnętrz. Sieć salonów zapewnia konsumentom dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców w punktach sprzedaży detalicznej.

Kreacja nowych spotów, tak jak i poprzednich, jest lekko przejaskrawiona i traktowana z przymrużeniem oka. Jednocześnie konsekwentnie podkreślamy szeroki wybór produktów dostępnych w salonach Agata. Chcemy inspirować naszych Klientów do rozwiązań, dzięki, którym skomponują wnętrza oddające ich osobowość i styl.

Krzysztof Wadas, Zastępca Dyrektora ds. Marketingu Agata S.A.

Kreację przygotowała Agencja Opus B, za zakup czasu reklamowego odpowiedzialny jest dom mediowy Vizeum Polska.
Więcej o promocji: https://www.agatameble.pl/rabaty-do-20-albo-30-rat-0%

O Agata S.A.:
 Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 21 wielkopowierzchniowych salonów zlokalizowanych zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów i ekspertów.

Krzysztof Wadas, Zastępca Dyrektora ds. Marketingu Agata S.A.jpg

Agata SA_Kampania z Małgorzatą Sochą.jpg

Salony Agata z Małgorzatą Sochą po raz trzeci_materiał prasowy_08.05.2017.docx

Przygotuj się na majowe pikniki! Postaw na detale, które znajdziesz w wiosennej ofercie salonów Agata!

Wiosenna aura sprzyja spędzaniu czasu na świeżym powietrzu i grillowaniu. Słoneczna pogoda zachęca także do wspólnego biesiadowania w ogrodzie czy urządzaniu pikników. W gazetce promocyjnej salonów Agata już od 8 do 21 maja znajdziesz szereg produktów, które mogą ułatwić zorganizowanie posiłku na świeżym powietrzu i nadać mu niepowtarzalnego charakteru.