Salony Agata z Małgorzatą Sochą – po raz trzeci. Właśnie startuje nowa kampania promocyjna.
Salony Agata z Małgorzatą Sochą – po raz trzeci.
Właśnie startuje nowa kampania promocyjna.

Sieć salonów Agata w kolejnej odsłonie kampanii telewizyjnej z udziałem aktorki Małgorzaty Sochy. Seria spotów wspiera działania wizerunkowe Agata S. A. oraz majową ofertę promocyjną dostępną w punktach sprzedaży detalicznej i e-commerce.

Tym razem Małgorzata Socha wciela się w nowe role klientek o specyficznych wymaganiach – damy i kucharki, a z pomocą obsługi salonu może wybrać spośród szerokiego asortymentu to, czego potrzebuje i odpowiada jej charakterystycznej osobowości. Spoty reklamowe towarzyszą również majowej promocji dostępnej w salonach Agata – rabatom do 20% na wszystko albo 30 ratom 0% bez dodatkowych kosztów.

Poprzez serię kreatywnych spotów telewizyjnych Salony Agata konsekwentnie wzmacniają wizerunek lidera na rynku wyposażenia i aranżacji wnętrz. Sieć salonów zapewnia konsumentom dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców w punktach sprzedaży detalicznej.

Kreacja nowych spotów, tak jak i poprzednich, jest lekko przejaskrawiona i traktowana z przymrużeniem oka. Jednocześnie konsekwentnie podkreślamy szeroki wybór produktów dostępnych w salonach Agata. Chcemy inspirować naszych Klientów do rozwiązań, dzięki, którym skomponują wnętrza oddające ich osobowość i styl.

Krzysztof Wadas, Zastępca Dyrektora ds. Marketingu Agata S.A.

Kreację przygotowała Agencja Opus B, za zakup czasu reklamowego odpowiedzialny jest dom mediowy Vizeum Polska.
Więcej o promocji: https://www.agatameble.pl/rabaty-do-20-albo-30-rat-0%

O Agata S.A.:
 Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 21 wielkopowierzchniowych salonów zlokalizowanych zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów i ekspertów.

Krzysztof Wadas, Zastępca Dyrektora ds. Marketingu Agata S.A.jpg

Agata SA_Kampania z Małgorzatą Sochą.jpg

Salony Agata z Małgorzatą Sochą po raz trzeci_materiał prasowy_08.05.2017.docx

Czy Twoje wnętrze pasuje do Twojego stylu ubierania się? Sprawdź!

Lubisz delikatne koronki oraz jasne, pastelowe barwy? A może nie wyobrażasz sobie życia bez poprzecieranych jeansów i białego topu? Jak wynika z badania „Jaka szafa, taki dom”, Twoje preferencje w zakresie stroju mogą zdradzić wiele o tym, jak mieszkasz!
Już nie skandynawski! Polacy stawiają na inne style wnętrz

Przez lata byliśmy zakochani w stylu skandynawskim, który charakteryzuje się jasną gamą kolorystyczną i prostymi, funkcjonalnymi rozwiązaniami. Wyniki najnowszego badania przeprowadzonego przez salony Agata wskazują, że trendy i gust Polaków znacząco się zmieniły. Jaki styl wnętrzarski jest teraz najpopularniejszy?
Wielkanocne aranżacje stołu na każdą kieszeń

Rodzinne śniadanie wielkanocne to chwila, na którą każdego roku czeka wielu z nas. Podpowiadamy, jak niewielkim kosztem sprawić, aby nasze świąteczne stoły zachwycały kolorami i dodatkami dobranymi specjalnie na tę okazję. Zajączki, pisanki i żonkile? Jak najbardziej! Jak przekonuje Natalia Nowak, ekspert salonów Agata – klasyczne rozwiązania są zawsze mile widziane.
Czy Polacy łączą styl z aranżacją wnętrz? Najnowsze wyniki badania „Jaka szafa, taki dom”

Czy moda może mieć coś wspólnego z wystrojem wnętrz i preferencjami przy urządzaniu mieszkania? Okazuje się, że tak! Prawie 60%  ankietowanych przyznaje, że ich mieszkanie jest odbiciem ich stylu i osobowości[1]. Zarówno przy wyborze ubioru, jak i aranżacji wnętrza cenimy przede wszystkim funkcjonalność, wygodę i jakość. Wyniki raportu przeprowadzonego przez KANTAR Millward Brown na zlecenie salonów Agata pokazują, że moda jest nie tylko na wybiegu, ale wkracza również na nasze domowe salony.

Przygotuj się na majowe pikniki! Postaw na detale, które znajdziesz w wiosennej ofercie salonów Agata!

Wiosenna aura sprzyja spędzaniu czasu na świeżym powietrzu i grillowaniu. Słoneczna pogoda zachęca także do wspólnego biesiadowania w ogrodzie czy urządzaniu pikników. W gazetce promocyjnej salonów Agata już od 8 do 21 maja znajdziesz szereg produktów, które mogą ułatwić zorganizowanie posiłku na świeżym powietrzu i nadać mu niepowtarzalnego charakteru.