Salony Agata z Małgorzatą Sochą – po raz trzeci. Właśnie startuje nowa kampania promocyjna.
Salony Agata z Małgorzatą Sochą – po raz trzeci.
Właśnie startuje nowa kampania promocyjna.

Sieć salonów Agata w kolejnej odsłonie kampanii telewizyjnej z udziałem aktorki Małgorzaty Sochy. Seria spotów wspiera działania wizerunkowe Agata S. A. oraz majową ofertę promocyjną dostępną w punktach sprzedaży detalicznej i e-commerce.

Tym razem Małgorzata Socha wciela się w nowe role klientek o specyficznych wymaganiach – damy i kucharki, a z pomocą obsługi salonu może wybrać spośród szerokiego asortymentu to, czego potrzebuje i odpowiada jej charakterystycznej osobowości. Spoty reklamowe towarzyszą również majowej promocji dostępnej w salonach Agata – rabatom do 20% na wszystko albo 30 ratom 0% bez dodatkowych kosztów.

Poprzez serię kreatywnych spotów telewizyjnych Salony Agata konsekwentnie wzmacniają wizerunek lidera na rynku wyposażenia i aranżacji wnętrz. Sieć salonów zapewnia konsumentom dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców w punktach sprzedaży detalicznej.

Kreacja nowych spotów, tak jak i poprzednich, jest lekko przejaskrawiona i traktowana z przymrużeniem oka. Jednocześnie konsekwentnie podkreślamy szeroki wybór produktów dostępnych w salonach Agata. Chcemy inspirować naszych Klientów do rozwiązań, dzięki, którym skomponują wnętrza oddające ich osobowość i styl.

Krzysztof Wadas, Zastępca Dyrektora ds. Marketingu Agata S.A.

Kreację przygotowała Agencja Opus B, za zakup czasu reklamowego odpowiedzialny jest dom mediowy Vizeum Polska.
Więcej o promocji: https://www.agatameble.pl/rabaty-do-20-albo-30-rat-0%

O Agata S.A.:
 Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 21 wielkopowierzchniowych salonów zlokalizowanych zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów i ekspertów.

Krzysztof Wadas, Zastępca Dyrektora ds. Marketingu Agata S.A.jpg

Agata SA_Kampania z Małgorzatą Sochą.jpg

Salony Agata z Małgorzatą Sochą po raz trzeci_materiał prasowy_08.05.2017.docx

Urządzamy pokój dla ucznia- 5 praktycznych wskazówek

Funkcjonalność i estetyka to cechy, które powinny dominować w pokoju każdego dziecka. Organizacja przestrzeni do komfortowej nauki, odpoczynku i zabawy, jest nie lada wyzwaniem dla rodziców. Jak pogodzić preferencje dziecka z oczekiwaniami opiekunów? Poniżej znajdziecie kilka wskazówek od eksperta salonów Agata, dzięki którym urządzicie idealny pokój dla swoich pociech.
Idealna kuchnia – o czym warto pamiętać?

Jak wygląda idealna kuchnia? Zależy, kogo o to zapytamy. Każdy ma swoje wyobrażenie tego, jak powinna być  urządzona idealna przestrzeń do gotowania i spędzania czasu z najbliższymi. Jest jednak parę wskazówek, o których warto pamiętać. Ekspert salonów Agata podpowiada: idealna kuchnia powinna być…
Jakiego koloru nie może zabraknąć w naszych wnętrzach w 2019 r.? Prognozy ekspertów salonów Agata

W połowie roku eksperci aranżacji wnętrz coraz częściej spekulują odnośnie koloru, który w przyszłym sezonie będzie wiódł prym w naszych domach. Obecnie najmodniejszy jest Ultra Violet zarówno w przypadku mebli, jak i dodatków. Eksperci salonów Agata typują, jaka paleta kolorystyczna będzie dominować już za kilka miesięcy.
Nie idziemy za modą? Polacy stawiają na wygodę i funkcjonalne wnętrza!

Wiele osób decyduje się na aranżację czterech kątów w bardzo modnym stylu klasycznym lub zupełnie innym, lecz równie popularnym – stylu nowoczesnym. Okazuje się jednak, że to nie moda jest kluczowym kryterium, którym kierujemy się kupując meble i dodatki. Co jest dla nas zatem najważniejsze?