Agata S.A. laureatem Retailers’ Awards 2017!

Podczas tegorocznego SCF 2017 Retailers’ Awards, Agata S.A. – sieć wielkopowierzchniowych salonów wyposażenia wnętrz – została wyróżniona w kategorii Retail Store Design.

Agata S.A. została doceniona przez jury, w skład którego wchodzili reprezentanci i eksperci międzynarodowego środowiska firm doradczych tj. CBRE, Colliers, Savills, Cushman & Wakefield, JLL i Mallson. Ocenie podlegały przede wszystkim aranżacje wprowadzone przez sieci handlowe, ale również dostosowanie punktów sprzedaży detalicznej oraz oferty do trendów rynkowych i potrzeb konsumenckich.

Ta nagroda to nie tylko ogromne wyróżnienie, ale również docenienie naszych starań, które wkładamy w to, aby każdy salon był przyjaznym i komfortowym miejscem dla naszych Klientów. Miejscem, które nie tylko sprzyja zakupom, ale również inspiruje do zmian oraz podsuwa funkcjonalne  i wygodne rozwiązania. Agata S.A., mając już ponad 60 lat doświadczenia w branży, z łatwością dostosowuje się do zmieniających się potrzeb Klientów i podąża za rynkowymi trendami budując komfortowe przestrzenie kolejnych salonów.

Marek Gonsior, Dyrektor ds. Marketingu Agata S.A.

Agata S.A. konsekwentnie dba o ekspozycję i przestrzeń punktów detalicznych zapewniając Klientom dostęp do różnorodnego asortymentu. W tym roku firma została również laureatem Złotej Villi 2017 przyznawanej przez Magazyn Villa w kategorii Showroom. Tym samym wyróżniona została Strefa Premium w salonie Agata na warszawskim Targówku, która eksponuje unikatowe, eleganckie kolekcje zarówno zagranicznych, jak i polskich projektantów z segmentu mebli luksusowych.

Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 21 wielkopowierzchniowych salonów zlokalizowanych zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów i ekspertów.

Agata SA laureatem Retailers Awards 2017_ zdjęcie (2).jpg

Agata SA_ Agata SA laureatem Retailers Awards 2017!_materiał prasowy_25.04.docx

Agata SA laureatem Retailers Awards 2017_ zdjęcie (1).jpg

Salon Agata w Gorzowie Wielkopolskim otwarty!

Wyjątkowe rabaty, gazetka promocyjna i upominki dla gości to tylko niektóre z atrakcji, które czekały na klientów podczas wielkiego otwarcia salonu Agata w Gorzowie Wielkopolskim. W weekend salon Agata odwiedziło ponad 30 tys. osób. Od piątku mieszkańcy województwa lubuskiego mają dostęp do ogromnej oferty mebli i artykułów wyposażenia wnętrz od polskich i zagranicznych producentów.
Moda i aranżacja wnętrz – czy istnieje wspólny trend?

Każdy sezon przynosi zaskakujące nowości, które goszczą w naszych domach i szafach – jedne skradają nasze serca na dłużej, z innych rezygnujemy już po krótkim czasie. Trendy obserwujemy wszędzie, ale czy zastanawia nas to, jak one powstają i czy pomiędzy poszczególnymi branżami istnieje nić styku? Poprzez to, jak się ubieramy, wyrażamy siebie. Czy ta sama reguła dotyczy również tego, jak mieszkamy? Planowane działania salonów Agata z topowym duetem modowym Bizuu mają na celu pokazanie, jak bardzo te dwa światy wzajemnie się uzupełniają.
3 pomysły na prezentacje zdjęć z wakacji – sprawdź jak zachować wspomnienia lata

Początek września zwiastuje kończący się okres beztroski i braku obowiązków, a towarzyszy mu tęsknota za wakacyjnymi dniami pełnymi słońca. Aby móc zatrzymać te wspomnienia i przez cały rok cieszyć się minionymi chwilami, stwórz za sprawą fotografii magiczny klimat w swoim wnętrzu. Poniżej znajdziesz kilka wskazówek, jak dopasować zdjęcia do pomieszczeń, tak aby zdobiły Twoje mieszkanie przez cały rok.
Urządzamy pokój dla ucznia- 5 praktycznych wskazówek

Funkcjonalność i estetyka to cechy, które powinny dominować w pokoju każdego dziecka. Organizacja przestrzeni do komfortowej nauki, odpoczynku i zabawy, jest nie lada wyzwaniem dla rodziców. Jak pogodzić preferencje dziecka z oczekiwaniami opiekunów? Poniżej znajdziecie kilka wskazówek od eksperta salonów Agata, dzięki którym urządzicie idealny pokój dla swoich pociech.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.