Agata S.A. laureatem Retailers’ Awards 2017!

Podczas tegorocznego SCF 2017 Retailers’ Awards, Agata S.A. – sieć wielkopowierzchniowych salonów wyposażenia wnętrz – została wyróżniona w kategorii Retail Store Design.

Agata S.A. została doceniona przez jury, w skład którego wchodzili reprezentanci i eksperci międzynarodowego środowiska firm doradczych tj. CBRE, Colliers, Savills, Cushman & Wakefield, JLL i Mallson. Ocenie podlegały przede wszystkim aranżacje wprowadzone przez sieci handlowe, ale również dostosowanie punktów sprzedaży detalicznej oraz oferty do trendów rynkowych i potrzeb konsumenckich.

Ta nagroda to nie tylko ogromne wyróżnienie, ale również docenienie naszych starań, które wkładamy w to, aby każdy salon był przyjaznym i komfortowym miejscem dla naszych Klientów. Miejscem, które nie tylko sprzyja zakupom, ale również inspiruje do zmian oraz podsuwa funkcjonalne  i wygodne rozwiązania. Agata S.A., mając już ponad 60 lat doświadczenia w branży, z łatwością dostosowuje się do zmieniających się potrzeb Klientów i podąża za rynkowymi trendami budując komfortowe przestrzenie kolejnych salonów.

Marek Gonsior, Dyrektor ds. Marketingu Agata S.A.

Agata S.A. konsekwentnie dba o ekspozycję i przestrzeń punktów detalicznych zapewniając Klientom dostęp do różnorodnego asortymentu. W tym roku firma została również laureatem Złotej Villi 2017 przyznawanej przez Magazyn Villa w kategorii Showroom. Tym samym wyróżniona została Strefa Premium w salonie Agata na warszawskim Targówku, która eksponuje unikatowe, eleganckie kolekcje zarówno zagranicznych, jak i polskich projektantów z segmentu mebli luksusowych.

Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 21 wielkopowierzchniowych salonów zlokalizowanych zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów i ekspertów.

Agata SA laureatem Retailers Awards 2017_ zdjęcie (2).jpg

Agata SA_ Agata SA laureatem Retailers Awards 2017!_materiał prasowy_25.04.docx

Agata SA laureatem Retailers Awards 2017_ zdjęcie (1).jpg

Domowe biuro dzięki nowej ofercie promocyjnej Salonów Agata

Na zdalną pracę z domu decyduje się coraz więcej osób. Warto zadbać o odpowiednią przestrzeń, która będzie sprzyjała pracy i potrzebie skupienia. Dzięki nowej ofercie promocyjnej Salonów Agata możesz wyposażyć swoje domowe biuro w atrakcyjnym systemie ratalnym 60 rat 0%, a dwie pierwsze raty otrzymasz gratis.
Wakacyjne leniuchowanie dzięki nowej ofercie promocyjnej salonów Agata

Po pracowitym, pełnym obowiązków dniu każdemu należy się odrobina lenistwa. Przecież nie ma nic lepszego jak odpoczynek we własnym domu, na wygodnym łóżku czy sofie z pucharkiem lodów w ręku na ochłodę i orzeźwienie w upalne dni. Sieć salonów Agata przygotowała wielkie, wakacyjne, wietrzenie magazynów i rabaty od 10% do 30% na wszystkie produkty, aby każdy mógł znaleźć coś dla siebie w sam raz na letni relaks.
Salony Agata z Małgorzatą Sochą – po raz trzeci. Właśnie startuje nowa kampania promocyjna.

Sieć salonów Agata w kolejnej odsłonie kampanii telewizyjnej z udziałem aktorki Małgorzaty Sochy. Seria spotów wspiera działania wizerunkowe Agata S. A. oraz majową ofertę promocyjną dostępną w punktach sprzedaży detalicznej i e-commerce.
Kolejna odsłona kampanii promocyjnej salonów Agata z udziałem Małgorzaty Sochy

Od 20 kwietnia br. ruszyła nowa odsłona kampanii salonów Agata - jednego z największych dystrybutorów mebli i artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce. Firma konsekwentnie wzmacnia swój wizerunek i inspiruje nową, wyrazistą komunikacją marketingową. Drugi etap kampanii, z udziałem aktorki Małgorzaty Sochy, wspierający również specjalną ofertę promocyjną, obejmuje spoty telewizyjne, internet i radio.