Kolejna odsłona kampanii promocyjnej salonów Agata z udziałem Małgorzaty Sochy

Od 20 kwietnia br. ruszyła nowa odsłona kampanii salonów Agata - jednego z największych dystrybutorów mebli i artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce. Firma konsekwentnie wzmacnia swój wizerunek i inspiruje nową, wyrazistą komunikacją marketingową. Drugi etap kampanii, z udziałem aktorki Małgorzaty Sochy, wspierający również specjalną ofertę promocyjną, obejmuje spoty telewizyjne, internet i radio.

W każdym z nowych spotów Małgorzata Socha wciela się w odmienne role klientki o specyficznych wymaganiach. Naprzeciw jej potrzebom wychodzi pracownik salonu przedstawiając różnorodną i szeroką ofertę sklepu, w której każdy znajdzie to, czego szuka dla siebie i rodziny. Tym samym marka podkreśla szeroki wybór asortymentu w salonach Agata oraz inspiruje do komponowania wnętrz odzwierciedlających styl i osobowość.

Kolejna odsłona kampanii, w której Małgorzata Socha wciela się w charakterystyczne postaci sprawia, że nasza nowa komunikacja jest nie tylko dowcipna, ale również podkreśla szeroki wybór, którym charakteryzują się nasze salony. Ten konkretny wybór ambasadora i scenariusza pozwala na budowanie marki z lekkim przymrużeniem oka, bliższej ludziom, przy jednoczesnym zachowaniu jej nowoczesności. Rozpoczynająca się właśnie kampania nie tylko buduje wizerunek, ale również komunikuje ofertę promocyjną, w ramach której Agata S.A. nie tylko daje możliwość zakupu w systemie „60 rat 0% bez dodatkowych kosztów”, ale również finansuje 2 pierwsze raty kredytu.

Marek Gonsior, Dyrektor ds. Marketingu Agata S.A.

Kreację przygotowała Agencja Opus B, za zakup czasu reklamowego odpowiedzialny jest dom mediowy Vizeum Polska.

Więcej o promocji: https://www.agatameble.pl/60-rat-0-dwie-pierwsze-raty-finansowane-rabatem

Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 21 wielkopowierzchniowych salonów zlokalizowanych zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni
i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów
i ekspertów.

Agata SA_ Kampania z Małgorzatą Sochą 1.png

Kolejna odsłona kampanii promocyjnej salonów Agata z udziałem Małgorzaty Sochy_materiał prasowy_21.04.2017.docx

Agata SA_ Kampania z Małgorzatą Sochą 2.jpg

Agata SA_ Kampania z Małgorzatą Sochą 3.jpg

Salon Agata w Gorzowie Wielkopolskim otwarty!

Wyjątkowe rabaty, gazetka promocyjna i upominki dla gości to tylko niektóre z atrakcji, które czekały na klientów podczas wielkiego otwarcia salonu Agata w Gorzowie Wielkopolskim. W weekend salon Agata odwiedziło ponad 30 tys. osób. Od piątku mieszkańcy województwa lubuskiego mają dostęp do ogromnej oferty mebli i artykułów wyposażenia wnętrz od polskich i zagranicznych producentów.
Moda i aranżacja wnętrz – czy istnieje wspólny trend?

Każdy sezon przynosi zaskakujące nowości, które goszczą w naszych domach i szafach – jedne skradają nasze serca na dłużej, z innych rezygnujemy już po krótkim czasie. Trendy obserwujemy wszędzie, ale czy zastanawia nas to, jak one powstają i czy pomiędzy poszczególnymi branżami istnieje nić styku? Poprzez to, jak się ubieramy, wyrażamy siebie. Czy ta sama reguła dotyczy również tego, jak mieszkamy? Planowane działania salonów Agata z topowym duetem modowym Bizuu mają na celu pokazanie, jak bardzo te dwa światy wzajemnie się uzupełniają.
3 pomysły na prezentacje zdjęć z wakacji – sprawdź jak zachować wspomnienia lata

Początek września zwiastuje kończący się okres beztroski i braku obowiązków, a towarzyszy mu tęsknota za wakacyjnymi dniami pełnymi słońca. Aby móc zatrzymać te wspomnienia i przez cały rok cieszyć się minionymi chwilami, stwórz za sprawą fotografii magiczny klimat w swoim wnętrzu. Poniżej znajdziesz kilka wskazówek, jak dopasować zdjęcia do pomieszczeń, tak aby zdobiły Twoje mieszkanie przez cały rok.
Urządzamy pokój dla ucznia- 5 praktycznych wskazówek

Funkcjonalność i estetyka to cechy, które powinny dominować w pokoju każdego dziecka. Organizacja przestrzeni do komfortowej nauki, odpoczynku i zabawy, jest nie lada wyzwaniem dla rodziców. Jak pogodzić preferencje dziecka z oczekiwaniami opiekunów? Poniżej znajdziecie kilka wskazówek od eksperta salonów Agata, dzięki którym urządzicie idealny pokój dla swoich pociech.