Kolejna odsłona kampanii promocyjnej salonów Agata z udziałem Małgorzaty Sochy

Od 20 kwietnia br. ruszyła nowa odsłona kampanii salonów Agata - jednego z największych dystrybutorów mebli i artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce. Firma konsekwentnie wzmacnia swój wizerunek i inspiruje nową, wyrazistą komunikacją marketingową. Drugi etap kampanii, z udziałem aktorki Małgorzaty Sochy, wspierający również specjalną ofertę promocyjną, obejmuje spoty telewizyjne, internet i radio.

W każdym z nowych spotów Małgorzata Socha wciela się w odmienne role klientki o specyficznych wymaganiach. Naprzeciw jej potrzebom wychodzi pracownik salonu przedstawiając różnorodną i szeroką ofertę sklepu, w której każdy znajdzie to, czego szuka dla siebie i rodziny. Tym samym marka podkreśla szeroki wybór asortymentu w salonach Agata oraz inspiruje do komponowania wnętrz odzwierciedlających styl i osobowość.

Kolejna odsłona kampanii, w której Małgorzata Socha wciela się w charakterystyczne postaci sprawia, że nasza nowa komunikacja jest nie tylko dowcipna, ale również podkreśla szeroki wybór, którym charakteryzują się nasze salony. Ten konkretny wybór ambasadora i scenariusza pozwala na budowanie marki z lekkim przymrużeniem oka, bliższej ludziom, przy jednoczesnym zachowaniu jej nowoczesności. Rozpoczynająca się właśnie kampania nie tylko buduje wizerunek, ale również komunikuje ofertę promocyjną, w ramach której Agata S.A. nie tylko daje możliwość zakupu w systemie „60 rat 0% bez dodatkowych kosztów”, ale również finansuje 2 pierwsze raty kredytu.

Marek Gonsior, Dyrektor ds. Marketingu Agata S.A.

Kreację przygotowała Agencja Opus B, za zakup czasu reklamowego odpowiedzialny jest dom mediowy Vizeum Polska.

Więcej o promocji: https://www.agatameble.pl/60-rat-0-dwie-pierwsze-raty-finansowane-rabatem

Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 21 wielkopowierzchniowych salonów zlokalizowanych zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni
i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów
i ekspertów.

Agata SA_ Kampania z Małgorzatą Sochą 1.png

Kolejna odsłona kampanii promocyjnej salonów Agata z udziałem Małgorzaty Sochy_materiał prasowy_21.04.2017.docx

Agata SA_ Kampania z Małgorzatą Sochą 2.jpg

Agata SA_ Kampania z Małgorzatą Sochą 3.jpg

Domowe biuro dzięki nowej ofercie promocyjnej Salonów Agata

Na zdalną pracę z domu decyduje się coraz więcej osób. Warto zadbać o odpowiednią przestrzeń, która będzie sprzyjała pracy i potrzebie skupienia. Dzięki nowej ofercie promocyjnej Salonów Agata możesz wyposażyć swoje domowe biuro w atrakcyjnym systemie ratalnym 60 rat 0%, a dwie pierwsze raty otrzymasz gratis.
Wakacyjne leniuchowanie dzięki nowej ofercie promocyjnej salonów Agata

Po pracowitym, pełnym obowiązków dniu każdemu należy się odrobina lenistwa. Przecież nie ma nic lepszego jak odpoczynek we własnym domu, na wygodnym łóżku czy sofie z pucharkiem lodów w ręku na ochłodę i orzeźwienie w upalne dni. Sieć salonów Agata przygotowała wielkie, wakacyjne, wietrzenie magazynów i rabaty od 10% do 30% na wszystkie produkty, aby każdy mógł znaleźć coś dla siebie w sam raz na letni relaks.
Salony Agata z Małgorzatą Sochą – po raz trzeci. Właśnie startuje nowa kampania promocyjna.

Sieć salonów Agata w kolejnej odsłonie kampanii telewizyjnej z udziałem aktorki Małgorzaty Sochy. Seria spotów wspiera działania wizerunkowe Agata S. A. oraz majową ofertę promocyjną dostępną w punktach sprzedaży detalicznej i e-commerce.
Agata S.A. laureatem Retailers’ Awards 2017!

Podczas tegorocznego SCF 2017 Retailers’ Awards, Agata S.A. – sieć wielkopowierzchniowych salonów wyposażenia wnętrz – została wyróżniona w kategorii Retail Store Design.

Agata S.A. laureatem Retailers’ Awards 2017!