Odmień swoje mieszkanie na wiosnę razem z salonami Agata

Chociaż pogoda jeszcze bywa kapryśna, to już teraz warto pomyśleć o wiosennych zmianach w swoim domu. Czasem jeden detal wystarczy, aby Twoje cztery kąty nabrały świeżości i były jeszcze bardziej komfortowe dla całej rodziny. Jeśli cenisz sobie funkcjonalność i design, sieć salonów Agata przygotowała specjalną wiosenną ofertę promocyjną na wybrane produkty, w wyjątkowo korzystnym systemie ratalnym 60 rat 0%.

Wygodnie w salonie i w szafie

Przestrzeń do odpoczynku jest jedną z najważniejszych części w każdym domu. Dlatego warto postawić na wygodę i funkcjonalność dla całej rodziny. Narożnik Linea może dobrze sprawdzić się w wersji wypoczynkowej, do wspólnej zabawy, jak i relaksu. Dostępny jest w dwóch wariantach kolorystycznych – szarym i grafitowym oraz posiada funkcję regulowania zagłówków dla większego komfortu. Natomiast jeśli Twoje mieszkanie nie jest zbyt duże i nie możesz pozwolić sobie na oddzielną sypialnię, narożnik Linea idealnie sprawdzi się również jako łóżko, ponieważ posiada możliwość rozłożenia oraz pojemnik na pościel. Od 20 kwietnia w salonach Agata  specjalna oferta promocyjna, w której zamiast 2999 zł – zapłacisz 1980 zł. Dodatkowo masz możliwość zakupu w atrakcyjnym systemie ratalnym – 60 rat 0%, a koszt narożnika to tylko 33 zł miesięcznie. Jeśli lubisz urozmaicać przestrzeń stylowymi dodatkami możesz to zrobić przy niewielkich nakładach finansowych, np. decydując się na zakup koca, który może ci się przydać również na wiosenny odpoczynek na świeżym powietrzu. Dlatego od 20 kwietnia, w salonach Agata koc piknikowy w różnych wzorach, w 100% z poliestru w specjalnej, promocyjnej cenie 19,99 zł.
Koc piknikowy.jpg
Wraz z nadchodzącą wiosną, często obiecujemy sobie, że zrobimy porządek z zimową garderobą: posegregujemy ubrania, wyjmiemy te lżejsze, a grube swetry głęboko pochowamy. Jednak nierzadko pomimo chęci, nie mamy na to miejsca w swojej szafie. Dobrym rozwiązaniem może okazać się przestronna, biała szafa Glossy, wyposażona w wygodne i funkcjonalne podziały na półki i drążki, pomaga uporządkować garderobę, ale również odświeży wystrój Twojego wnętrza. W promocji 60 rat 0% zapłacisz tylko 15 złotych miesięcznie, bo w promocyjnej cenie szafa kosztuje zamiast 1499 zł, jedyne 900 zł! A do tego aż 2 pierwsze raty sieć salonów Agata sfinansuje za Ciebie.
Glossy szafa zamknieta.jpg
Promocja dostępna 20-30 kwietnia w Salonach Agata SA. (w Krakowie i Białymstoku od 21-30 kwietnia) oraz w sklepach on-line.

Więcej o promocji:
www.agatameble.pl/60-rat-0-dwie-pierwsze-raty-finansowane-rabatem
www.agatameble.pl/naroznik-linea
www.agatameble.pl/koc-piknikowy
www.agatameble.pl/szafa-glossy

O Agata S.A.:
Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 21 wielkopowierzchniowych salonów zlokalizowanych zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów i ekspertów.
Więcej o Agata S.A.: www.agatameble.pl

Agata SA_Odmień swoje mieszkanie na wiosnę razem z Agata SA_materiał prasowy 21.04.docx

docx | 2,44 MB

Agata SA_Szafa Glossy.jpg

Agata SA_Koc piknikowy.jpg

Agat SA_Narożnik Linea.jpg

Prostota i nowoczesność – nadchodzi era wnętrz loftowych

Styl loftowy  to przede wszystkim surowe materiały i przestronne pomieszczenia. Wśród architektów wnętrz jest dobrze znany już od kilku lat, jednak w nadchodzącym sezonie będzie wiodącym trendem także w naszych domach. Polacy polubili cegłę, beton oraz metalowe dodatki i nie ulega wątpliwości, że era wnętrz loftowych zawita na stałe w naszych domach. Sprawdź, czy taka przestrzeń pasuje również do Ciebie.
4 wnętrzarskie sposoby na jesienną chandrę

Mimo, że jesień skutecznie zniechęca do wychodzenia na zewnątrz, w Twoim domu wcale nie musi panować ponura i przygnębiająca atmosfera. Idealnym sposobem na poprawę samopoczucia są zmiany w aranżacji wnętrza. Sprawdź, co zrobić, aby twoje cztery kąty były przytulne, przyjazne i barwne, a przede wszystkim skutecznie odstraszały jesienną chandrę.
Oświetlenie w domu. Jakie lampy wybrać, aby ocieplić wnętrze na jesień?

Piękne wnętrze to nie tylko starannie dobrane meble, oryginalne dodatki czy ściany w najmodniejszym kolorze. Aby te wszystkie elementy były ze sobą spójne i efektownie się prezentowały, ważny jest wybór odpowiedniego oświetlenia, które je wyeksponuje. Ekspert salonów Agata radzi, jakie oświetlenie sprawi, że Twoje wnętrze będzie przytulne i ciepłe tej jesieni.
Modne wnętrze na jesień, czyli dodatki, których nie może zabraknąć w Twoim domu!

Zmiana garderoby to nie wszystko, o czym powinnaś pamiętać, przygotowując się na nadchodzącą porę roku. Przearanżowanie wnętrza według obowiązujących trendów powinno znaleźć się na Twojej liście jesiennych zadań. Wyraziste, ciepłe i kolorowe barwy oraz zaskakujące wzory będą dominowały w nadchodzącym sezonie jesień/zima 2018.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.