Odmień swoje mieszkanie na wiosnę razem z salonami Agata

Chociaż pogoda jeszcze bywa kapryśna, to już teraz warto pomyśleć o wiosennych zmianach w swoim domu. Czasem jeden detal wystarczy, aby Twoje cztery kąty nabrały świeżości i były jeszcze bardziej komfortowe dla całej rodziny. Jeśli cenisz sobie funkcjonalność i design, sieć salonów Agata przygotowała specjalną wiosenną ofertę promocyjną na wybrane produkty, w wyjątkowo korzystnym systemie ratalnym 60 rat 0%.

Wygodnie w salonie i w szafie

Przestrzeń do odpoczynku jest jedną z najważniejszych części w każdym domu. Dlatego warto postawić na wygodę i funkcjonalność dla całej rodziny. Narożnik Linea może dobrze sprawdzić się w wersji wypoczynkowej, do wspólnej zabawy, jak i relaksu. Dostępny jest w dwóch wariantach kolorystycznych – szarym i grafitowym oraz posiada funkcję regulowania zagłówków dla większego komfortu. Natomiast jeśli Twoje mieszkanie nie jest zbyt duże i nie możesz pozwolić sobie na oddzielną sypialnię, narożnik Linea idealnie sprawdzi się również jako łóżko, ponieważ posiada możliwość rozłożenia oraz pojemnik na pościel. Od 20 kwietnia w salonach Agata  specjalna oferta promocyjna, w której zamiast 2999 zł – zapłacisz 1980 zł. Dodatkowo masz możliwość zakupu w atrakcyjnym systemie ratalnym – 60 rat 0%, a koszt narożnika to tylko 33 zł miesięcznie. Jeśli lubisz urozmaicać przestrzeń stylowymi dodatkami możesz to zrobić przy niewielkich nakładach finansowych, np. decydując się na zakup koca, który może ci się przydać również na wiosenny odpoczynek na świeżym powietrzu. Dlatego od 20 kwietnia, w salonach Agata koc piknikowy w różnych wzorach, w 100% z poliestru w specjalnej, promocyjnej cenie 19,99 zł.
Koc piknikowy.jpg
Wraz z nadchodzącą wiosną, często obiecujemy sobie, że zrobimy porządek z zimową garderobą: posegregujemy ubrania, wyjmiemy te lżejsze, a grube swetry głęboko pochowamy. Jednak nierzadko pomimo chęci, nie mamy na to miejsca w swojej szafie. Dobrym rozwiązaniem może okazać się przestronna, biała szafa Glossy, wyposażona w wygodne i funkcjonalne podziały na półki i drążki, pomaga uporządkować garderobę, ale również odświeży wystrój Twojego wnętrza. W promocji 60 rat 0% zapłacisz tylko 15 złotych miesięcznie, bo w promocyjnej cenie szafa kosztuje zamiast 1499 zł, jedyne 900 zł! A do tego aż 2 pierwsze raty sieć salonów Agata sfinansuje za Ciebie.
Glossy szafa zamknieta.jpg
Promocja dostępna 20-30 kwietnia w Salonach Agata SA. (w Krakowie i Białymstoku od 21-30 kwietnia) oraz w sklepach on-line.

Więcej o promocji:
www.agatameble.pl/60-rat-0-dwie-pierwsze-raty-finansowane-rabatem
www.agatameble.pl/naroznik-linea
www.agatameble.pl/koc-piknikowy
www.agatameble.pl/szafa-glossy

O Agata S.A.:
Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 21 wielkopowierzchniowych salonów zlokalizowanych zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów i ekspertów.
Więcej o Agata S.A.: www.agatameble.pl

Agata SA_Odmień swoje mieszkanie na wiosnę razem z Agata SA_materiał prasowy 21.04.docx

docx | 2,44 MB

Agata SA_Szafa Glossy.jpg

Agata SA_Koc piknikowy.jpg

Agat SA_Narożnik Linea.jpg

Świąteczne upominki do 20 złotych

Chcesz obdarować kogoś świątecznym upominkiem, ale nie dysponujesz dużym budżetem? Nic straconego! Sprawdź nasze pomysły na niedrogie prezenty dostępne w sieci Salonów Agata!
3 świąteczne aranżacje od Salonów Agata

Przygotowania do nadchodzących Świąt wielu z nas rozpoczyna od zmian aranżacyjnych w domu. Magiczny klimat, którym chcemy cieszyć się jak najdłużej, wprowadzamy już teraz, przed Mikołajkami. Kolorowe stroiki, figurki czy nawet choinki nieśmiało pojawiają się w naszych czterech kątach. Co zrobić, aby wnętrze zachwycało świąteczną finezją radzi Natalia Nowak, ekspert aranżacji wnętrz Agata S.A.
Wabi-Sabi – nowy trend 2018 roku!

Wabi-Sabi jest określeniem japońskiej filozofii i epoki designu. Samo słowo Wabi oznacza prostotę, natomiast Sabi to piękno wynikające z upływu czasu. Jeszcze niedawno fascynacja krajem Kwitnącej Wiśni przejawiała się zamiłowaniem do sushi. Czy w 2018 roku przyjdzie czas na aranżację wnętrz?
Urządzanie jadalni: podstawowe wskazówki

Kuchnia to dla wielu osób serce każdego domu. Niemniej ważną funkcję pełni również jadalnia, w której spotykają się wszyscy domownicy, aby wspólnie spędzać czas podczas posiłków. Sprawdź, na co zdaniem ekspertów Salonów Agata warto zwracać uwagę  planując tę część mieszkania czy domu.

Kolejna odsłona kampanii promocyjnej salonów Agata z udziałem Małgorzaty Sochy

Od 20 kwietnia br. ruszyła nowa odsłona kampanii salonów Agata - jednego z największych dystrybutorów mebli i artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce. Firma konsekwentnie wzmacnia swój wizerunek i inspiruje nową, wyrazistą komunikacją marketingową. Drugi etap kampanii, z udziałem aktorki Małgorzaty Sochy, wspierający również specjalną ofertę promocyjną, obejmuje spoty telewizyjne, internet i radio.