Salon Agata w Rzeszowie już otwarty

10 marca (w piątek) w Rzeszowie o godzinie 10 otwarty został nowy salon meblowy Agata. Jest to już 21. sklep tej sieci w Polsce. Salon w weekend otwarcia odwiedziło blisko 25 tysięcy osób.

Promocja

Z okazji otwarcia została przygotowana dla klientów gazetka promocyjna ze specjalną ofertą cenową obowiązującą do 19.03.2017. Oprócz gazetki klienci mogą skorzystać również z ogólnopolskiej promocji rabaty do 20% albo 30 rat 0% na cały asortyment, która potrwa aż do 26 marca 2017. Największym powodzeniem cieszyły się narożnik Kanon za 1199, szafa Graz za 699 zł, dwustronna narzuta Jungle za 39,90 (rozmiar 150x200 cm).

Wybór i inspiracja

W ofercie salonu Agata znajdują się produkty ponad 200 producentów mebli i dodatków aranżacyjnych. Są to kolekcje mebli do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, łazienki, jadalni i kuchni, narożniki, sofy i fotele, szeroki wybór krzeseł, stołów i materacy. Większość mebli tapicerowanych posiada szeroki wybór tkanin i skór. Na uwagę zasługują meble modułowe, które pozwalają tworzyć własne zestawy wypoczynkowe z siedzisk składających się na sofy, fotele
i narożniki. W części salonu przeznaczonej na akcesoria do aranżacji wnętrz znajdują się produkty dekoracyjne, oświetlenie, dywany i tekstylia oraz szereg dodatków kuchennych. Całej ekspozycji towarzyszą przykładowe aranżacje prezentujące poszczególne kolekcje mebli i różne style wnętrz oraz strefa inspiracji. Dzięki temu klienci mogą czerpać inspiracje z gotowych rozwiązań. W salonie znajduje się także kącik dla dzieci oraz bistro, w którym można usiąść i napić się kawy, zjeść szarlotkę czy hot-doga.

Sklep powstał przy alei Powstańców Warszawy 32. Powierzchnia użytkowa wynosi ponad 15 tys. m2. Zatrudniono blisko 120 osób.

Godziny otwarcia salonu Agata w Rzeszowie:
Poniedziałek – sobota od 10:00 do 20:00
Niedziela: od 10:00 do 19:00
www.agatameble.pl/

0T5A9635.jpg

0T5A9702.jpg

0T5A9679.jpg

Salon Agata w Gorzowie Wielkopolskim otwarty!

Wyjątkowe rabaty, gazetka promocyjna i upominki dla gości to tylko niektóre z atrakcji, które czekały na klientów podczas wielkiego otwarcia salonu Agata w Gorzowie Wielkopolskim. W weekend salon Agata odwiedziło ponad 30 tys. osób. Od piątku mieszkańcy województwa lubuskiego mają dostęp do ogromnej oferty mebli i artykułów wyposażenia wnętrz od polskich i zagranicznych producentów.
Moda i aranżacja wnętrz – czy istnieje wspólny trend?

Każdy sezon przynosi zaskakujące nowości, które goszczą w naszych domach i szafach – jedne skradają nasze serca na dłużej, z innych rezygnujemy już po krótkim czasie. Trendy obserwujemy wszędzie, ale czy zastanawia nas to, jak one powstają i czy pomiędzy poszczególnymi branżami istnieje nić styku? Poprzez to, jak się ubieramy, wyrażamy siebie. Czy ta sama reguła dotyczy również tego, jak mieszkamy? Planowane działania salonów Agata z topowym duetem modowym Bizuu mają na celu pokazanie, jak bardzo te dwa światy wzajemnie się uzupełniają.
3 pomysły na prezentacje zdjęć z wakacji – sprawdź jak zachować wspomnienia lata

Początek września zwiastuje kończący się okres beztroski i braku obowiązków, a towarzyszy mu tęsknota za wakacyjnymi dniami pełnymi słońca. Aby móc zatrzymać te wspomnienia i przez cały rok cieszyć się minionymi chwilami, stwórz za sprawą fotografii magiczny klimat w swoim wnętrzu. Poniżej znajdziesz kilka wskazówek, jak dopasować zdjęcia do pomieszczeń, tak aby zdobiły Twoje mieszkanie przez cały rok.
Urządzamy pokój dla ucznia- 5 praktycznych wskazówek

Funkcjonalność i estetyka to cechy, które powinny dominować w pokoju każdego dziecka. Organizacja przestrzeni do komfortowej nauki, odpoczynku i zabawy, jest nie lada wyzwaniem dla rodziców. Jak pogodzić preferencje dziecka z oczekiwaniami opiekunów? Poniżej znajdziecie kilka wskazówek od eksperta salonów Agata, dzięki którym urządzicie idealny pokój dla swoich pociech.