Salon Agata w Rzeszowie już otwarty

10 marca (w piątek) w Rzeszowie o godzinie 10 otwarty został nowy salon meblowy Agata. Jest to już 21. sklep tej sieci w Polsce. Salon w weekend otwarcia odwiedziło blisko 25 tysięcy osób.

Promocja

Z okazji otwarcia została przygotowana dla klientów gazetka promocyjna ze specjalną ofertą cenową obowiązującą do 19.03.2017. Oprócz gazetki klienci mogą skorzystać również z ogólnopolskiej promocji rabaty do 20% albo 30 rat 0% na cały asortyment, która potrwa aż do 26 marca 2017. Największym powodzeniem cieszyły się narożnik Kanon za 1199, szafa Graz za 699 zł, dwustronna narzuta Jungle za 39,90 (rozmiar 150x200 cm).

Wybór i inspiracja

W ofercie salonu Agata znajdują się produkty ponad 200 producentów mebli i dodatków aranżacyjnych. Są to kolekcje mebli do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, łazienki, jadalni i kuchni, narożniki, sofy i fotele, szeroki wybór krzeseł, stołów i materacy. Większość mebli tapicerowanych posiada szeroki wybór tkanin i skór. Na uwagę zasługują meble modułowe, które pozwalają tworzyć własne zestawy wypoczynkowe z siedzisk składających się na sofy, fotele
i narożniki. W części salonu przeznaczonej na akcesoria do aranżacji wnętrz znajdują się produkty dekoracyjne, oświetlenie, dywany i tekstylia oraz szereg dodatków kuchennych. Całej ekspozycji towarzyszą przykładowe aranżacje prezentujące poszczególne kolekcje mebli i różne style wnętrz oraz strefa inspiracji. Dzięki temu klienci mogą czerpać inspiracje z gotowych rozwiązań. W salonie znajduje się także kącik dla dzieci oraz bistro, w którym można usiąść i napić się kawy, zjeść szarlotkę czy hot-doga.

Sklep powstał przy alei Powstańców Warszawy 32. Powierzchnia użytkowa wynosi ponad 15 tys. m2. Zatrudniono blisko 120 osób.

Godziny otwarcia salonu Agata w Rzeszowie:
Poniedziałek – sobota od 10:00 do 20:00
Niedziela: od 10:00 do 19:00
www.agatameble.pl/

0T5A9635.jpg

0T5A9702.jpg

0T5A9679.jpg

Nie idziemy za modą? Polacy stawiają na wygodę i funkcjonalne wnętrza!

Wiele osób decyduje się na aranżację czterech kątów w bardzo modnym stylu klasycznym lub zupełnie innym, lecz równie popularnym – stylu nowoczesnym. Okazuje się jednak, że to nie moda jest kluczowym kryterium, którym kierujemy się kupując meble i dodatki. Co jest dla nas zatem najważniejsze?
Czy Twoje wnętrze pasuje do Twojego stylu ubierania się? Sprawdź!

Lubisz delikatne koronki oraz jasne, pastelowe barwy? A może nie wyobrażasz sobie życia bez poprzecieranych jeansów i białego topu? Jak wynika z badania „Jaka szafa, taki dom”, Twoje preferencje w zakresie stroju mogą zdradzić wiele o tym, jak mieszkasz!
Już nie skandynawski! Polacy stawiają na inne style wnętrz

Przez lata byliśmy zakochani w stylu skandynawskim, który charakteryzuje się jasną gamą kolorystyczną i prostymi, funkcjonalnymi rozwiązaniami. Wyniki najnowszego badania przeprowadzonego przez salony Agata wskazują, że trendy i gust Polaków znacząco się zmieniły. Jaki styl wnętrzarski jest teraz najpopularniejszy?
Wielkanocne aranżacje stołu na każdą kieszeń

Rodzinne śniadanie wielkanocne to chwila, na którą każdego roku czeka wielu z nas. Podpowiadamy, jak niewielkim kosztem sprawić, aby nasze świąteczne stoły zachwycały kolorami i dodatkami dobranymi specjalnie na tę okazję. Zajączki, pisanki i żonkile? Jak najbardziej! Jak przekonuje Natalia Nowak, ekspert salonów Agata – klasyczne rozwiązania są zawsze mile widziane.

Odmień swoje mieszkanie na wiosnę razem z salonami Agata

Chociaż pogoda jeszcze bywa kapryśna, to już teraz warto pomyśleć o wiosennych zmianach w swoim domu. Czasem jeden detal wystarczy, aby Twoje cztery kąty nabrały świeżości i były jeszcze bardziej komfortowe dla całej rodziny. Jeśli cenisz sobie funkcjonalność i design, sieć salonów Agata przygotowała specjalną wiosenną ofertę promocyjną na wybrane produkty, w wyjątkowo korzystnym systemie ratalnym 60 rat 0%.