Salon Agata w Rzeszowie już otwarty

10 marca (w piątek) w Rzeszowie o godzinie 10 otwarty został nowy salon meblowy Agata. Jest to już 21. sklep tej sieci w Polsce. Salon w weekend otwarcia odwiedziło blisko 25 tysięcy osób.

Promocja

Z okazji otwarcia została przygotowana dla klientów gazetka promocyjna ze specjalną ofertą cenową obowiązującą do 19.03.2017. Oprócz gazetki klienci mogą skorzystać również z ogólnopolskiej promocji rabaty do 20% albo 30 rat 0% na cały asortyment, która potrwa aż do 26 marca 2017. Największym powodzeniem cieszyły się narożnik Kanon za 1199, szafa Graz za 699 zł, dwustronna narzuta Jungle za 39,90 (rozmiar 150x200 cm).

Wybór i inspiracja

W ofercie salonu Agata znajdują się produkty ponad 200 producentów mebli i dodatków aranżacyjnych. Są to kolekcje mebli do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, łazienki, jadalni i kuchni, narożniki, sofy i fotele, szeroki wybór krzeseł, stołów i materacy. Większość mebli tapicerowanych posiada szeroki wybór tkanin i skór. Na uwagę zasługują meble modułowe, które pozwalają tworzyć własne zestawy wypoczynkowe z siedzisk składających się na sofy, fotele
i narożniki. W części salonu przeznaczonej na akcesoria do aranżacji wnętrz znajdują się produkty dekoracyjne, oświetlenie, dywany i tekstylia oraz szereg dodatków kuchennych. Całej ekspozycji towarzyszą przykładowe aranżacje prezentujące poszczególne kolekcje mebli i różne style wnętrz oraz strefa inspiracji. Dzięki temu klienci mogą czerpać inspiracje z gotowych rozwiązań. W salonie znajduje się także kącik dla dzieci oraz bistro, w którym można usiąść i napić się kawy, zjeść szarlotkę czy hot-doga.

Sklep powstał przy alei Powstańców Warszawy 32. Powierzchnia użytkowa wynosi ponad 15 tys. m2. Zatrudniono blisko 120 osób.

Godziny otwarcia salonu Agata w Rzeszowie:
Poniedziałek – sobota od 10:00 do 20:00
Niedziela: od 10:00 do 19:00
www.agatameble.pl/

0T5A9635.jpg

0T5A9702.jpg

0T5A9679.jpg

OŚWIADCZENIE

Uprzejmie informujemy, że w materacach i meblach dostarczanych do sieci Salonów Agata nie występują szkodliwe substancje o podwyższonym poziomie dichlorobenzenu.
Domowe biuro dzięki nowej ofercie promocyjnej Salonów Agata

Na zdalną pracę z domu decyduje się coraz więcej osób. Warto zadbać o odpowiednią przestrzeń, która będzie sprzyjała pracy i potrzebie skupienia. Dzięki nowej ofercie promocyjnej Salonów Agata możesz wyposażyć swoje domowe biuro w atrakcyjnym systemie ratalnym 60 rat 0%, a dwie pierwsze raty otrzymasz gratis.
Wakacyjne leniuchowanie dzięki nowej ofercie promocyjnej salonów Agata

Po pracowitym, pełnym obowiązków dniu każdemu należy się odrobina lenistwa. Przecież nie ma nic lepszego jak odpoczynek we własnym domu, na wygodnym łóżku czy sofie z pucharkiem lodów w ręku na ochłodę i orzeźwienie w upalne dni. Sieć salonów Agata przygotowała wielkie, wakacyjne, wietrzenie magazynów i rabaty od 10% do 30% na wszystkie produkty, aby każdy mógł znaleźć coś dla siebie w sam raz na letni relaks.
Salony Agata z Małgorzatą Sochą – po raz trzeci. Właśnie startuje nowa kampania promocyjna.

Sieć salonów Agata w kolejnej odsłonie kampanii telewizyjnej z udziałem aktorki Małgorzaty Sochy. Seria spotów wspiera działania wizerunkowe Agata S. A. oraz majową ofertę promocyjną dostępną w punktach sprzedaży detalicznej i e-commerce.

Odmień swoje mieszkanie na wiosnę razem z salonami Agata

Chociaż pogoda jeszcze bywa kapryśna, to już teraz warto pomyśleć o wiosennych zmianach w swoim domu. Czasem jeden detal wystarczy, aby Twoje cztery kąty nabrały świeżości i były jeszcze bardziej komfortowe dla całej rodziny. Jeśli cenisz sobie funkcjonalność i design, sieć salonów Agata przygotowała specjalną wiosenną ofertę promocyjną na wybrane produkty, w wyjątkowo korzystnym systemie ratalnym 60 rat 0%.