REKORDOWE OTWARCIE SALONU AGATA NA TARGÓWKU

18 listopada odbyło się oficjalne otwarcie nowego salonu Agata w Warszawie. W pierwszych dniach sklep na terenie Parku Handlowego Targówek odwiedziło ponad 70 tys. klientów.

W Warszawie został oficjalnie otwarty 20. salon Agata w Polsce. W weekend otwarcia (18-20 listopada) sklep na Targówku odwiedziło ponad 70 tys. osób. To najwyższa frekwencja na tle dotychczasowych inauguracji salonów sieci Agata. W tych dniach obowiązywały specjalne rabaty i promocje cenowe. Dla osób odwiedzających salon przygotowano też szereg atrakcji rodzinnych. Klienci mieli również szansę skorzystać z bezpłatnych porad stylistów w zakresie aranżacji wnętrz.

Największy i najbardziej ekskluzywny

Nowy otwarty salon na Targówku wyróżnia się na tle innych sklepów sieci Agata. Jego powierzchnia obejmuje aż 25 000 m2, czyli ponad dwa razy więcej niż w przypadku otwartego w czerwcu sklepu w Częstochowie. W przestrzeni salonu, który zajmuje dwie kondygnacje, znajduje się ponad 20 000 mebli i artykułów wyposażenia wnętrz od ok. 300 producentów z Polski i z zagranicy. Ekspozycja składa się z prawie 200 przykładowych aranżacji różnych pomieszczeń, a w specjalnie wydzielonej, liczącej 2000 m2, Strefie Premium znajdują się markowe meble od producentów z Włoch i Niemiec.

Drugi w Warszawie

Salon na Targówku jest drugim sklepem sieci Agata w Warszawie. Obecnie w stolicy funkcjonuje już salon przy Al. Krakowskiej 61. Nowy sklep tworzony był od podstaw w oparciu o nową identyfikację wizualną sieci. W ofercie salonu dostępne są meble tapicerowane, kolekcje mebli do pokoju dziennego, sypialni, jadalni, kuchni i pokoju dziecięcego. Ponadto w asortymencie jest szeroki wybór krzeseł, stołów i materacy. W salonie Agata znajduje się również profesjonalne studio kuchenne, szereg akcesoriów do różnych pomieszczeń, a także szkło oraz produkty dekoracyjne, oświetlenie, dywany i tekstylia.

Salon Agata_Warszawa Targówek_2.JPG

Salon Agata_Warszawa Targówek_3.jpg

Salon Agata_Warszawa Targówek_4.jpg

Salon Agata_Warszawa Targówek_1.jpg

Salon Agata_Warszawa Targówek_5.jpg

Salon Agata_Warszawa Targówek_6.jpg

Salon Agata w Rumi otwarty! Weekend pełny atrakcji za nami!

W miniony weekend na mieszkańców Rumi i okolic czekała moc atrakcji i niespodzianek z okazji otwarcia nowego Salonu Agata. Nie zabrakło konkursów, upominków dla odwiedzających, słodkości i przede wszystkim – wyjątkowych promocji przygotowanych specjalnie na te dni!
Aranżacyjna filozofia lagom – równowaga w domu

Popularną do niedawna duńską filozofię szczęścia hygge od pewnego czasu przysłania zupełnie nowa, szwedzka koncepcja – lagom. Zakłada ona przede wszystkim funkcjonowanie w równowadze i czerpanie radości z harmonii w życiu. Filozofia ta powinna być obecna w każdym aspekcie, również we wnętrzach. Jak urządzić cztery kąty w koncepcji lagom radzi Natalia Nowak, ekspert aranżacji wnętrz Agata S.A.
„No to ładnie!”, czyli salony Agata i Małgorzata Socha przeprowadzają metamorfozę wnętrz!

13 maja br. na antenie telewizji TVN miała miejsce emisja pierwszego odcinka reportażu pod tytułem „No to ładnie!”, który powstał z inicjatywy sieci Agata. Nowy cykl realizowany we współpracy z Małgorzatą Sochą i Dzień Dobry TVN to działania mające wzmocnić komunikację marketingową sieci wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce.
Salony Agata i Zielone Mazowsze tworzą zieloną przestrzeń w Warszawie

Sieć salonów Agata wprowadza przyjazne środowisku rozwiązania w przestrzeni wokół nowego sklepu na Targówku i nie tylko. W tym celu nawiązała współpracę ze stowarzyszeniem Zielone Mazowsze.

Salon Agata w Rzeszowie już otwarty

10 marca (w piątek) w Rzeszowie o godzinie 10 otwarty został nowy salon meblowy Agata. Jest to już 21. sklep tej sieci w Polsce. Salon w weekend otwarcia odwiedziło blisko 25 tysięcy osób.